”Aki afrikaiakkal szeretne együtt élni, az költözzön Afrikába”

Kamcsatkától Izlandig védené a civilizációt a Mi Hazánk Mozgalom. A párt képviselője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában arról beszélt, hogy meg kell védeni az európai civilizációt a bevándorlástól és a liberális eszméktől. Volner János a Sneider Tamással kapcsolatos újabb hangfelvételre is reagált. Szerinte a cél a pártelnök kinyírása a Jobbikon belül.

Nem lepte meg az újabb kiszivárgott felvétel Sneider Tamásról – mondta Volner János a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A Mi Hazánk Mozgalom politikusa szerint egyértelmű, hogy a Jobbik elnökének kinyírása a cél.

„Sneidernek már el kellett volna engednie a kormányrudat” – mondta. Szerinte a szivárogtatókat párton belül kell keresni, a cél pedig, hogy Stummer János kerüljön Sneider helyére. „Már tavaly megmondtam, hogy el lesz Sneider sorsa” – mondta Volner, aki abszurdnak nevezte azokat a vádakat, amik szerint egy az azóta a Jobbikból a Mi Hazánkba távozott személynek is köze van a felvételek nyilvánosságra kerüléséhez.

Hírdetés

Volner János arról is beszélt, hogy a Jobbik történelmi bűnt követett el azzal, hogy feladta azt az eszmét, hogy a balliberális oldalt, valamint a Fideszt elutasítva egy harmadik alternatívát nyújtanak a választóknak. Szerinte a Jobbik mára a balliberális tömb része lett, amivel „elárulta a küldetését”.

Az ellenzéki képviselő a Mi Hazánk Mozgalom bejelentéséről is beszélt. A Jobbikból kivált párt Kamcsatkától Izlandig védené a civilizációt. Volner szerint „az európai civilizáció megvédésére van szükség a bevándorlás, illetve a liberális eszmék ellen”.

„Aki afrikaiakkal szeretne együtt élni, az költözzön Afrikába” – tette hozzá


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »