Ahol a legjobban fáj: Megbűnhődik a zsidók antiszemitizmusukat

Az izraeli külföldi befektetések mértéke 46 százalékkal esett vissza a 2014-es gázai háború óta. Nincs jó hatással a zsidó gazdaságra az sem, hogy a rezsimmel szemben számos cég nemzetközi bojkottot hirdetett.

A hatalmas visszaesés az ENSZ jelentése szerint egyértelmű, hogy az izraeli rezsim 50 napos gázai támadásával kezdődött 2014 júliusában, valamint hozzájárult a globális bojkott és tőkekivonás a megszállt területekről. A befektetők számára is egyértelművé vált ugyanis, hogy a zsidó agresszor kőkeményen sérti a palesztinok jogait.

A Tel Aviv-i rezsim a sűrűn lakott Gázai övezetben megölt több mint 2130 palesztint, köztük sok gyermeket és nőt, 11 ezren megsebesültek. Több mint 500 ezer az enklávé eredményeként gázai blokád mögé kényszerült.

Hírdetés

Eközben óriási a nemzetközi nyomás, a vállalkozásokat arra ösztönzik, hogy ne ruházzanak be az izraeli gazdaságba. A globális felháborodás ellenére az izraeli rezsim továbbra is zsidó telepeket épít a megszállt palesztin területeken.

A legtöbb ország és nemzetközi szervezet illegálisnak tekinti az izraeli telepeket, mivel a területeket a rezsim 1967-es háborúban foglalta el, a genfi egyezmények pedig megtiltják építkezést az elfoglalt területeken.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »