Ahogy az lenni szokott: nekiállt felorakozni Clintonné mögött Hollywood és az amerikai "celebvilág"

Miután Barack Obama amerikai elnök Hillary Clinton mellé állt a demokraták elnökjelöltségéért folyó harcban, hírességek egész sora hozta nyilvánosságra, hogy ő is Clintont támogatja.

A hollywoodi művészvilág tekintélyes szereplői álltak ki Hillary Clinton elnökjelöltsége mellett. George Clooney-tól Katy Perryig sokan nyilatkoztak meg, és biztosították támogatásukról a demokraták várható elnökjelöltjét.

Hírdetés

A Clinton elnökjelöltségét támogatók között van Amy Schumer zsidó színésznő, aki már áprilisban szelfit készített Clintonnal, s már akkor kiállt a volt külügyminiszter mellett. Julianne Moore, Oscar-díjas amerikai-skót színésznő szintén már a New York-i előválasztások előtt tudatta Twitter-üzenetében, hogy Hillary Clinton támogatója, s ezt pénteken ismét megerősítette.

Kerry Washington, Lena Dunham, George Clooney szintén a volt külügyminiszter híve, George Clooney és felesége, az ismert emberi jogi ügyvédnő, Amal Alamunddin, korábban adománygyűjtő vacsorákat is szervezett Kaliforniában Clintonnak. A művészvilágból Robert De Niro, Beyoncé, Katy Perry, Salma Hayek nyilvánította ki, hogy Clinton mellett áll. Salma Hayek már tavaly októberben a "spanyol ajkúak Clintonért" nevű civil szerveződés mellé szegődött. A volt külügyminiszternek és várható elnökjelöltnek a sportvilágban is neves támogatói vannak: például Magic Johnson, a híres amerikai kosárlabdázó.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »