Ahhoz, hogy valaki antiliberálissá legyen, elég csak Heller Ágnest meghallgatnia

Raffay Ernő szokta mondani: ahhoz, hogy valaki antikommunistává legyen, untig elég Marx és bűntársai műveit kell elolvasnia. Nos, ennek analógiájára hozzátehetnők: ahhoz, hogy valaki antiliberálissá legyen, elég csak Heller Ágnest meghallgatnia.

Magyar Menedék - Sitchin

Noha portálunk is foglalkozott már az ATV múlt pénteken Heller Ágnessel és Ungváry Rudolf újságíróval készült beszélgetésével, mégsem lehet elégszer visszatérni a benne elhangzottakhoz. Maradjunk azonban most kizárólag Hellernél! Vérlázító volt, amit a kölni eseményekről mondott: a nők fogdosása, csipkedése még nem bűn, csak megerőszakolásuk, ami viszont nem történt meg, viszont ő nem lepődik meg a molesztáláson, mert fiatalságában ez oly sokszor megtörtént vele is. Mert ugye mi sem volt természetesebb, minthogy a háborúban kiéhezett katonák, nőkre kiéhezetten, nagy kanállal kóstolgatták őket…

Hírdetés

De korántsem csak ez volt a vérlázító. Azt szajkózta továbbá, a mostani migránshelyzet oka, hogy (Amerikával szemben) Európa a maga nemzetállamaival sohasem tudott jól integrálni. Szerinte a migránsokkal befogadásuk előtt közölni kellett volna a „házszabályokat”, így azt, hogyan kell a nőkkel bánni. Ungváry ellenvetésére, hogy ezt Németország, amíg tudta, megtette, mégsem tartották be azokat a migránsok, csak annyit hebegett, valójában nem tudja ő sem, miként is kellene igazán „jól integrálni”. Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy kijelentette, a korlátlan bevándorlásért hozsannázó Tamás Gáspár Miklós – vele ellentétben – nem liberális, és hogy iszlám totalitarizmus sohasem fenyegette, és most sem fenyegeti Európát.

Nos, állítjuk, hogy aki végigszenvedte az ATV e húsz perces adását, és nem lett elege mégsem a liberalizmusból, az sürgősen kezeltesse magát. Költözzön be egy iszlám kolóniába, de aztán akkor ne csodálkozzon mindazokon, ami ott vele történni fog.

Bár amint jeleztük, most csak Hellerrel foglalkozunk, végül, de nem utolsósorban azonban valamit mégis ahhoz, amit Ungváry mondott. Ungváry szerint a liberálisok, a baloldaliak nem tudják kezelni a migránsproblémát, és ezzel csak a „szélsőjobboldal” malmára hajtják a vizet. Nos, most függetlenül attól, mit gondol amúgy Ungváry a „szélsőjobboldal”-ról, egy tény: ha levitézlenek a hőn szeretett balliberálisok, el kell tűnniük a porondról. Azon pedig, kik követik őket, már felesleges töprengeniük.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »