AHA…

AHA…

Persze ezt jóllakott napközis képű Karácsonynak meg párt- és elvtársának, Godzilla-tekintetű Szabó Tímeának bemondásra elhisszük, ugye?

Ezzel a jogkörrel én visszaélni nem fogokCsak olyan döntéseket írok alá, amelyek a közgyűlésen is többséget kapnának.

Hírdetés

„Sok millió ember vette már tudomásul a világban, hogy a járvány legyőzése nagyobb részt azon múlik, képesek vagyunk-e együttműködni, képesek vagyunk-e a belátásra, a méltányosságra. Együttműködésből, méltányosságból, belátásból azoknak kell példát mutatni, akikre a járvány elleni védekezés elsődleges felelőssége hárul. Benne a magyar közélet szereplőire. Egyszer az életben, amikor tényleg nem kevesebb, mint az élet múlik rajta, legalább akkor mutassunk már példát.

A héten nem ülésezik a Fővárosi Közgyűlés, mert a nevében én hozok döntéseket. Ezt nem én akartam így, hanem ezt írja elő a számomra a törvény: »Veszélyhelyzetben a (…) fővárosi (…) közgyűlésnek feladat- és hatáskörét (…) a főpolgármester (…) gyakorolja«.

Nekem ehhez kell magam tartani. De ezzel a jogkörrel én visszaélni nem fogok, ezért egyeztetéseket folytatok a többséget adó frakciókkal, a független polgármesterekkel és az ellenzéki Fidesz-frakcióval is. Ezen egyeztetések eredményeképpen, csak olyan döntéseket írok alá, amelyek a közgyűlésen is többséget kapnának, és mindegyik esetében figyelembe veszem a Fidesz álláspontját is. Vigyázzunk egymásra, gyakoroljuk az együttműködés, a méltányosság és a belátás erényeit.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »