Agyrém – Legújabb német tehetségkutató: ki a legnagyobb transzvesztita?

Agyrém – Legújabb német tehetségkutató: ki a legnagyobb transzvesztita?

A német Pro7 csatornán indult el nemrégiben a legnagyobb transzfesztitát kereső “Queen of Drags” nevű “tehetségkutató”, ahol a résztvevők azzal tehetnek szert sikerre, ha ismert számokra tátognak, gusztustalan minőségben táncolnak és élik ki deviáns érzelmeiket  vállalhatatlan formában.

A XXI. századi Merkel Németországában, több százezres nézettséget magának tudható “tehetségkutatót” az X-faktor és a Dumaszínház előadásmódja között kell elképzelni.
A közönség kis asztaloknál ülve “élvezheti” a transzvesztitáskodó versenyzők előadását, aminek a legtöbben úgy örülnek, mintha megnyerték volna a lottó főnyereményét. A négy tagú zsűri, köztük az Euróviziós Dalfesztiválból ismert osztrák kolbász, Conchita Wurst is minden “előadást” megdicsér és különlegesnek titulál. Ezzel jelzi az ismert közszereplő, hogy az effajta másság propagálása menő és trendi a mai világban.

Itt látható egy részlet a gyomorforgató műsorból, ahol a legnépszerűbb transzvesztita látogatja meg a versenyzőket:

A mai modern társadalmi közéletben nagy szerepet játszik az, hogy a fiatalok milyen irányvonalat látnak támogatni a közszereplők által, így egyre fontosabb szerepe van a jobboldali szervezeteknek és mozgalmak, hogy a normalitás és az egészséges életmód felé tereljék a magyar fiatalokat.

Sajnos a német jobboldal nem mutatott akkora ellenállást, hogy ellent tudjon állni ennek az agresszív társadalmi és politikai irányvonalnak, így sajnos az ő nemzettudatuk évről évre egyre jobban csökken.

Az LMBTQP+ szervezetek az utcán, az iskolákban és mostmár a tehetségkutatókban is egyre aktívabban jelennek meg, ahol a másságukat a “hozzáértők” olyan pozitívan állítják be, hogy más lassan kellemetlen, ha az átlag ember nem támogatja ezeket az alakokat. Ez a hozzáállás életellenes és káros a társadalomra.

Hírdetés

De most őszintén, mi kivetnivaló van például Yoncé Banks transzvesztita előadásában, amit 4-5-6-7 éves gyermekek is láthatnak a televízióban:

Ez a fajta beteges viselkedés nem való semmilyen nyilvánosan sugárzott televíziós adásba, hiszen eme káros megjelenések a másságra ösztönzik a gyenge lelkű fiatalokat.

Elérkezett az a pillanat, hogy végre megálljt parancsoljunk a liberális médiában kiteljesedő LMBTQP+ szervezeteknek, gyermekeink védelmében! A nem és a szexualitás biológiailag alakul ki a megszületett gyermekekben, amit kizárólag a zavaros mentális zavar vagy a feldolgozhatatlan gyermekkori trauma változtathat meg.

Hazánkban a HVIM, a Mi Hazánk Ifjai és a Légió Hungária tanúsítottak olyan konkrét állásfoglalást, miszerint magyar szervezetként elítélik a másságot propagáló kezdeményezéseket és készek megvédeni a normalitást és annak értékeit.

Ne engedjük, hogy gyermekeinknek ezek legyenek a példaképei:

Létünk és hagyományaink védelme nemzetünk gyarapodásán múlik. Legyünk hát mi, akik megállítják ezt a káros politikai üzenetet és álljunk ki a normalitás mellett!

Walter Pál Péter – Patriota.info


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »