Agyonlőtték a fehér gyermekek lincselésére buzdító néger „rappert"

Kulturált magyar ember valószínűleg egyetlen „hip-hop előadót” sem tudna megnevezni, mert miért érdeklődne kizárólag drogról és erőszakról hencegő, túlnyomórészt valóban bűnöző amerikai niggerek iránt. Valószínűleg ezért nem került a hírekbe az XXXTentacious néven ismert példány fajtajelleges halála Miamiban.

Jahseh Dwayne Onfroyt Deerfield Beach-ben, Floridában lőtte agyon egy ismeretlen elkövető, amint egy motorkerékpár-kereskedésből távozva épp be akart ülni az autójába. A gyilkost nagy erőkkel keresi a rendőrség, de valószínűleg senkinek sem okoz meglepetést, hogy egy másik niggerről van szó.

Hírdetés

A világsajtó természetesen krokodilkönnyeket hullat a „sztár” halála fölött, noha Onfroy közönséges bűnöző volt. Többször is brutálisan bántalmazta terhes barátnőjét, ami miatt hamarosan bíróság elé kellett volna álnia. A Spotify zeneletöltő szolgáltatás törölte is műveit kínálatából. Érdekes azonban, hogy ugyanezt nem tették meg már tavaly szeptemberben, amikor a derék afroamerikai fiatalember egy fehér kisgyermek felakasztását adta elő egy akkor készült klipjében.

Onfroy halálát Internet-szerte örömujjongás kíséri. A YouTube-on videói alatt több ezren gratuláltak, jó szórakozást kívánnak neki a pokolban, és gúnyolódnak az úgynevezett „tragédián”. Úgy látszik, az „öntudatos feketék” mégsem annyira népszerűek, mint gazdáik szeretnék.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »