Agyonlőtte kollégáját egy szlovák rendőr

Agyonlőtte kollégáját egy szlovák rendőr

A 29 éves rendőrt nyolc golyó érte a mellkasán.

Hétfő este Eperjesen lelőtte a 29 éves kollégáját egy rendőr a helyi benzinkúton. A lövéseket vélhetően egy vita előzte meg.

A tettes a szolgálati autóval menekült el a helyszínről. Az őt üldöző kollégái még Eperjesen nyomát vesztették, miután a férfi vélhetően kiszerelte a jeladót a járműből.

Hírdetés

Az előzetes információk szerint a menekülő férfi Kassa felé vette az irányt, később azonban kiderült, Zsolna felé tart. A társát megölő rendőr több órán át volt szökésben – írja a Markíza.

A rendőrségnek röviddel 22:00 óra előtt sikerült lokalizálniuk az elkövetőt, a helyszínre egy rendőrségi tárgyaló is érkezett, mert a szakemberek azt feltételezték, hogy a tettes öngyilkosságra készül. Martin Turčan rendőrt végül Németlipcsén (Partizánska Ľupča) fogták el – írják.

A Markíza úgy tudja, a gyilkosságot elkövető rendőr az eperjesi polgármesternő, Andrea Turčanová fia. Úgy tudják, a férfi korábban pszichikai problémákkal küzdött, a gyilkosság napján pedig a munkahelyén is zavartan viselkedett, a kollégája ezért kérte, vegyék el tőle a fegyverét, ez azonban nem történt meg.

A Pluska információi szerint a 29 éves, társa által megölt Filipet nyolc lövés érte a mellkasán. 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »