Agybaj: legalizálná a füvet Fodor Gábor viccpártja

Agybaj: legalizálná a füvet Fodor Gábor viccpártja

A Liberálisok nevű mérhetetlen kamupárt húsvétra felmelegítette a marihuánaügyet. Ezzel a programmal venné be Budapestet mérhetetlen főpolgármester-jelöltje, Sermer Ádám zászlaja alatt.

Nagyszombaton gondoltak egy nagyot a Liberálisok, és arra jutottak, megsokszorozzák támogatottságukat. És harcba indulnak előbb Budapest, majd az ország bevételéért. Fodor Gábor minden választás elől gepárdsprintben menekülő viccpártja igazi húsvéti, nemzetmentő, jövőépítő, társadalomfejlesztő gigaprogrammal áll elő (na jó, ez persze ugyanúgy vicc, mint maga a párt):

A fűszagú, tudatmódosult törpepárt tehetségtelen és ötlettelen politikusainak mestertervét Sermer Ádám főpolgijelölt (ki hallott már róla?) prezentálta. Tudós igénytelenségű előadásában könyörgött érte: légyszi, vonatkozzanak Magyarországon ugyanazok a szabályok a kannabisztartalmú termékek fogyasztására, mint az alkoholtartalmú termékek fogyasztására. Vagy legalábbis SOS rendezzenek erről egy jó kis (marha drága) népszavazást! Nosza bejelentette továbbá, gittegylete országos mozgalmat szervezett a Legalizálj!-kampány mögé annak érdekében, hogy a „fejlett” nyugat-európai és amerikai példa nyomán nálunk is legalizálják a kannabiszt.

Egy politikuskezdemény ifjú elvtársa (nem ér annyit, hogy leírjuk a nevét) pedig azt hazugságbeszélte, hogy a kannabisz fogyasztásának „egészségügyi kockázata jóval alacsonyabb a dohányzásnál és az alkoholfogyasztásnál”. (Akkor szívd csak bátran, öreg!) Miközben bevitte a „halálos” csapást az aljas Fidesz-kormánynak: „a kannabisz fogyasztását tűzzel-vassal üldözik”ahelyett, hogy „legálisan és ellenőrzött módon” árulnák a kannabisztartalmú cuccokat (pölö a trafikokban!), és „az állam aratná le az ebből befolyó hasznot.”

Ezeknek – stílszerűen szólva – tényleg elgurult a gyógyszerük, és akkor még igen finoman fogalmaztunk. Ha egy csepp esélyük lenne rá, alapjaiban vágnák tönkre a magyarságot.

Hírdetés

Sermer „majdnemfőpolgi” legott be is ígérte, ha megválasztják Budapest élére (köhög a bolha!), „azonnali hatállyal, helyi rendeletben dekriminalizálná a kannabisz birtoklását és fogyasztását Budapest közigazgatási területén”. Szóval ha nyernek a Liberálisok, az arra fogékonyak és az irányítható, befolyásolható szerencsétlenek, gyermekeink, unokáink nyugodtan és szabadon szívhatják.

Még szerencse, hogy a Liberálisoknak esélyük nincs az 1 százalék megugrására se (nem, nem az szja-támogatásokra gondolunk). Nagyszombaton pedig tettek egy újabb nagy lépést a nulla felé.

Ezeknek nincs feltámadás. Egyszerűen nem méltóak rá. Nullák.

Pintér M. Lajos – https://ezatuti.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »