Agyalágyult Jobbik megszavazta a KGBéla lesittelését lehetővé tévő törvényt

Idióták és gazemberek keverékei: így jár, aki mindent megszavaz a Fidesznek. Jegyzőkönyv itt érhető el. A jelen lévő jobbikosok (kivéve Gaudit, aki tartózkodott) mind igent nyomtak. Nagy részük eleve ostoba mameluk, szavazógép, azt sem tudja miről voksol, nem hogy a fideszes és MSZP-s nyuggereket alul múló agyamputált törzsszavazóik, csak utasításra megnyomja a kért gombot. Jelen esetben azt a törvénymódosítást, amely lehetővé teszi KGBéci börtönbe zárását (amúgy megérdemelten, nem csak a még nem teljesen bizonyított, de egyre valószínűbb, idegen állam javára végzett kémkedés és titkosszolgálati bomlasztás miatt). De mit várjunk attól az álnemzeti álradikális söpredéktől, amelyik angolul sem tudó embereket és rokonokat alkalmaz az EP-ben és a magyar országgyűlésben, 168 órás cionistáknak fizet ki tízmilliókat és a magyar gazdák ellen szavaz Brüsszelben, miközben a buzik és néger bevándorlók ellen nem ad le voksot.

Előzmények:

Buli, haverok, rokonok: Kovács angolul sem tudó asszisztensei és rokona az EP-ben

Szavazási jegyzőkönyv: Így szavaz Morvai és Kovács a magyar gazdák ellen

É íme a címben jelzett bizonyíték, a szavazási jegyzőkönyv a Kovács  elleni szavazásról:

Hírdetés

http://www.mkogy.hu/web/guest/szavazasok-elozo-ciklusbeli-adatai?p_auth=LHdbmVXs&p_p_id=pairproxy_WAR_pairproxyportlet_INSTANCE_9xd2Wc9jP4z8&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_pairproxy_WAR_pairproxyportlet_INSTANCE_9xd2Wc9jP4z8_pairAction=%2Finternet%2Fcplsql%2Fogy_szav.szav_lap_egy%3Fp_szavdatum%3D2013.11.11.18%3A36%3A01%26p_szavkepv%3DI%26p_szavkpvcsop%3DI%26p_ckl%3D39#szavazas-adat

Jobbik: idióták vagy gazemberek? Mindkettő.

Képben is az arányok. Az MSZP, DK, LMP nem szavazta meg. Mert még a ballibsik is ellenzékibbek valamivel a Lobbiknál, amely a Fidesz-kormány előterjesztéseinek közel kétharmadára igennel voksol No persze a “konstruktív ellenzékiség” jegyében. Csakhogy felmerül a kérdés, ha szerintük ilyen jó a Fidesz-kormány, akkor minek szájkaratéznak ellene. Válasz: a hitgyülisekhez hasonlóan agyamputált törzsszavazóik megtévesztése érdekében, akik annyira buták és lusták, hogy azt sem tudják, milyen gombot nyomnak saját képviselőik (holott többnyire éppen saját választóik ellenében nyomják), és ennek nem is képesek utánanézni a neten sem. Nekik elég, amit fórumon vagy óriásplakáton hazudik nekik Vona Gábor. A Jobbik ezt gátlástalanul kihasználja (ahogy persze a többi párt is, viszont a komcsikról rég tudjuk kik, a jobbikos vezetők előélete, vallása, igazi meggyőződése, családfája viszont titkolva van).

Mi azért sajnáljuk ezeket a szerencsétlen magyar szavazókat, hiszen önsorsukat rontják, ezért mindenkinek azt üzenjük, ne a politikusa száját figyelje, hanem a kezét, a szavazatát.

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »