Ágoston Balázs (vendégszerző): Statáriumot!

Tegnap az a kellemes meglepetés ért, hogy az általam egyik legtöbbre tartott magyar újságíró, Ágoston Balázs, aki egyébként személyes jóbarátom, egy igen kemény szöveget küldött át nekem azzal, hogy örülne, ha vendégszerzőként ezen írás erejéig gyarapíthatná blogom tartalmát.
(Ágoston Balázs Raffay Ernővel a 2018-as EMI táborban)
A szerző nem spórol a jelzős szerkezetekkel, végkövetkeztetése is igen kemény, de számomra vállalható.
Indulata jogos, s amit kíván, annak is van racionális, etikai és természetjogi alapja. Jómagam inkább taktikai, mint elvi fenntartásokat támasztok azzal szemben, hogy ezeket a hétpróbás nemzetárulókat fizikailag kikapcsolják a forgalomból (értsd bebörtönözzék) legalább a járvány idejére. Úgy vélem visszafele sülne el, mivel nagyon erős a nemzetközi beágyazottságuk.
Ettől függetlenül nagyon köszönöm Balázsnak a szöveget, amit lentebb olvashatnak.

(Lám, van olyan Momentumos, aki járvány idején nyíltan uszít az ellen, aki a védekezést irányítja.)

Hírdetés

Statáriumot!

Nyugalmasabb időkben is nehéz leküzdeni a hányingert, amit az idegen érdekeket szolgáló hazafiatlan népfront politikusnak, újságírónak, ügyvédnek, ilyen-olyan „szakértőnek” álcázott ágensei kiváltanak minden becsületes, normális, ép erkölcsi érzékű, egészséges lelkületű emberből. Járvány idején azonban közvetlenül emberéleteket veszélyeztet az elvetemült gátlástalanság.Infernális gonoszságukat hétfőn végképp minden erkölcsi korlátot áthágva demonstrálták azzal, hogy gyomorforgató politikai számításból nem szavazták meg a koronavírusjárvány elleni védekezés érdekében szükséges rendkívüli kormányzati hatáskör, illetve az erre támaszkodva meghozott intézkedések meghosszabbítását.Az Országgyűlés hétfői ülésén a morál nélküli söpredék gyilkos indulattal ágált a nyilvánvaló szükségszerűség ellen, szemrebbenés nélkül, tudatosan korlátlan teljhatalomról, diktatúráról hazudozva, noha pontosan tudják, hogy a kérdéses törvényjavaslat kifejezetten és kizárólag csak a koronavírusjárvány elleni védelem körébe tartozó intézkedésekre vonatkozik, időbeli korlátja pedig a járványveszély fennállása. Nem rettentek vissza az álságos, szemforgató zsarolástól sem, azt követelve, hogy a rendkívüli cselekvési lehetőséget a Ház újra és újra meghosszabbítsa, mintha nem lennének pontosan tisztában azzal, hogy a járvány a parlamenti képviselőket is megfertőzheti, és előállhat olyan helyzet, hogy az Országgyűlés nem lesz határozatképes.Mindezzel az elmebajos Orbán-gyűlölet orkjai tökéletesen tisztában vannak. Mégis szembehelyezkedtek a járvány elleni védekezéssel. Ebből pedig – hiába esküdöznek álfelháborodással égre-földre az ellenkezőjére – világosan következik, hogy ezeknek a szedett-vedett kalandoroknak (felejthetetlen kép, amint Szabó Tímea
hisztérikusan óbégat egyik kezén kesztyűvel, a másikon meg nem, édes Istenem!) – nem túl nagy ár a magyar állam megbénítása és ezzel akár ezrek életének veszélyeztetése. Minden rezdülésükkel zihálva vágyják a bajt, a zűrzavart, a romlást, mert abban látják az ő „drágaszáguk”, a zsákmányszerzésre használni szándékozott hatalom megkaparintásának lehetőségét.Ezért okádják egyencsatolt, egyszólamú, egy központból vezényelt és fizetett álhírgyáraik, hogy minden rossz és semmi sem jó, az egészségügyi ellátórendszer nem működik, az oktatás összeomlik. Ezért uszítanak a nyilvánvalóan szükséges védelmi intézkedések és korlátozások ellen emberjoginak álcázott ügynökszervezeteik. Mondjuk ki: azok, akik válsághelyzetben vérlázító hazugságokkal lázítanak, és meg akarják bénítani a védekezést, egészen egyszerűen veszélyes bűnözők. Ekként is kell velük bánni. A közbizalom aláásása, a fegyelmezettség fellazítása, az általános rémületkeltés drákói szigorúságú megtorlásért kiált. Ideje tanulni az 1918-as összeomlásból, megértve, hogy vészhelyzetben hová vezet a csőcselékösztönt hergelő uszítás. Azonnal, statáriálisan el kell fojtani ennek a külső parancsra ártó komplexumnak a világon egyedülállóan mocskos üzelmeit, szükség esetén erővel befogva a veszélyes gonosztevők fertőző mérget köpködő száját, ha kell, vésztörvényszékek felállításával hosszú időre börtönbe küldve őket!
Ágoston Balázs


Forrás:bzsa.blogspot.com
Tovább a cikkre »