Ági aztán nagyon látja

Ma csak a Fidesznek van jó napja. Nézd meg, hogy röhögnek rajtunk – mondta egy MSZP-s országgyűlési képviselő, amikor elsétált mellettünk egy kárörvendően vigyorgó kormánypárti a Parlamentben. (…)

Botka László lemondása villámcsapásként érte az MSZP-seket: a hírt a szegedi polgármester legszűkebb körén kívül mindenki csak ma reggel tudta meg, noha Botka már tegnap este elküldte erről szóló levelét a pártvezetésnek. Azóta döbbenet és zavar érződik a szocialistákon, olyanok sem akartak nyilatkozni, akik pedig máskor készségesen válaszolnak kérdésekre. Volt olyan, aki azt mondta „nem tudná moderálni magát”, más azt, ha kinyitná a száját „az szaftos lenne.” (…)

Az MSZP a közvélemény-kutatások szerint rengeteg szavazót veszített,akár a szavazóbázisuk negyedét is elbukhatta az év eleje óta.

Hírdetés

A DK szavazóbázisa ugyan kisebb, de sokkal stabilabb, kisebb benne az ingadozás.

Nem DK-probléma, hanem Orbán-probléma van. Ha ma lenne a választás, a Fidesz kétharmaddal nyerne – mondta Kunhalmi Ágnes, budapesti elnök, aki szerint az egyéni győzelmekre kell koncentrálni, így lehet visszaszorítani a Fideszt. (…)

Döbbentek és bénultak az MSZP-sek Botka lemondása után


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »