Afgán betolakodóra vágyott a baloldali politikusnő – ilyen deformálódottak ezek a „balosok"

A 45 éves hölgy a svéd szo­ci­ál­de­mok­rata párt tagja. Drága mo­bil­te­le­font, al­ko­holt és ci­ga­ret­tát is vett a fi­ú­nak és meg­ígérte neki, hogy út­le­ve­let sze­rez a szá­mára.

“Szexuálisan kizsákmányolt” egy körülbelül tizenhat éves afgán bevándorlót egy 45 éves svéd szociáldemokrata politikusnő. Ezért hat hónap börtönre ítélték a Göteborgtól északkeletre fekvő Alingsas kisvárosban. Emellett nyolcezer eurót is fizetnie kell a sértettnek.

A politikus egy menekültszálláson találkozott először a fiúval, majd tavaly legalább tízszer szexre kényszerítette, részint a városban, részint a saját lakásában. Drága mobiltelefont, alkoholt és cigarettát is vett a fiúnak és azt is megígérte neki, hogy útlevelet szerez a számára.

Hírdetés

A tárgyaláson az afgán fiú azt vallotta, hogy a nő nem védekezett a szex közben, mert gyermeket szeretett volna tőle.Mivel a politikus a fegyveres erők tisztje is volt, a “barátjának” megmutatta az egyenruháját és a szolgálati fegyverét is. Az afgán ezt úgy értelmezte, ha valami nem úgy történik, ahogy azt a nő szeretné, akkor bajba kerülhet.

A bíróságon a baloldali politikus azzal védekezett, hogy a migráns akarta a kapcsolatot, ám nem tagadta, hogy ő sem ellenezte azt.

Voiceofeurope


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »