Adolf Hitler mindkét Pfizerjét megkapta, és erről QR-kódja is van

Adolf Hitler mindkét Pfizerjét megkapta, és erről QR-kódja is van

Az illető korábban egy online hekkerfórumon hirdette meg, hogy 300 euróért cserébe bármilyen névre létre tud hozni egy QR-kódot a védettségihez. Azt mondta, hogy Franciaországban vagy Lengyelországban tudja létrehozni ezeket a felhasználókat (ugyanakkor az EU-egyezmények értelmében ha egy kód az egyik országban működik, akkor utána a többi 27-ben is használni lehet).

Az illető – akit a Holland RTL felkeresett – a fentiek bizonyságául állította elő azt a QR-kódot, amely az Adolf Hitler nevével létrehozott azonosítóhoz tartozik.

A több nyelven elérhető digitális dokumentum szerint Adolf Hitler mindkét Pfizer-vakcinát megkapta, és így részt vehet bármilyen eseményen.

 

— -V- (@V__reedom) October 29, 2021

Hírdetés

 

 

Un Covid Safe Ticket au nom d’Adolf Hitler, validé par l’application Covidscan : comment l’expliquer ?https://t.co/D4LXWIwq2h

— Christian Dehon (@christian_dehon) October 28, 2021

 

A születési dátumot a dokumentumnál 1900. január elsejére állították be (az egykori diktátor valójában ennél korábban született). Mindenesetre úgy tűnik, hogy hekker tényleg bárki nevére elő tud állítani egy védettségi igazolványt, amelyet az EU összes országában legitimnek ismernek el, és amelyet aztán annak tulajdonosa bárhol felhasználhat – független attól, hogy valójában be van-e oltva.

Az RTL értesítette a holland egészségügyi minisztériumot, ezután a hatóságok nyomozást indítottak. A fentiek fényében arra gyanakszanak, hogy a francia vagy lengyel azonosítókhoz sikerült valahogyan hozzáférnie az illetőnek. A hatóságok vizsgálják, hogy miként történhetett meg a behatolás, illetve hogyan lehetne elejét venni az efféle visszaéléseknek.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »