ÁDER János meg akar 'gyilkolni'.Az orvosom javasolta, hogy minél több folyadékot

440 millió évvel ezelőtt 10-szer több széndioxid volt a levegőben, mint most, miközben jégkorszak volt, és az élővilág 90%-a megfagyott vagy éhen halt.

Áder Jánosnak fogalma sincs arról hogy miről is beszél.

Jobb lenne ha nem a politikusok akarnának dönteni tudományos kérdésekben.

H. Pista

ÁDER János meg akar „gyilkolni” Az orvosom a múlt héten javasolta, hogy minél több folyadékot fogyasszak,.

Áder hisztéria keltése erősen hozzájárult a MOMENTUM „felcsináláshoz”, Karácsony Gergelynek a Városházára kerüléséhez.

A légkörben a széndioxid koncentráció azért növekedett meg, mert a fotószintézisre alkalmas terület csökkent.

A fák tudták a kötelességüket, levelük átlagos mérete 14%-al növekedett.

Áder hisztéria keltéséhez a MINISZTERELNÖKSÉG évi 1.5 milliárd forinttal járul hozzá.

Hírdetés

Államelnökünknek az ENSZ ülésén elmondott véleményének semmi köze a természettudományos ismeretekhez! Szemben áll a Kormány véleményével! Szemben áll a tudományos igazsággal, árt Magyarország jó hírének, árt a magyar-USA kapcsolatoknak.

A reális zöldek emlékeztetnek, hogy 2017-ben Államelnökünk valótlanságot állított az ENSZ Közgyűlésén.

Áder János köztársasági elnök 2017. július 20-án az ENSZ-ben Tisza példáját hozta, ahol a nemrég épült illetve épülő 12 szükségtározó akár 1 méterrel is csökkentheti a vízszintet árvíz esetén, s a fölösleget képes aszályos időszakra tárózni. Ez igaz, legalább is elméletileg. Az már nem, hogy a szükségtározókban aszályos időszakra vizet lehet tárózni valótlan állítás, magyarul hazugság!

László Pálos ezt írta (időpont: 2019. dec. 12., Cs, 17:32):

Fenntartható…
Soha nem állt olyan sorsdöntő húsz-harminc év előttünk, mint ami ránk, különösen a mai fiatalokra vár. Ezek az évtizedek ugyanis meghatározzák a következő száz, de lehet, hogy ezer éveket is – hangoztatta Áder János köztársasági elnök szombaton a győri Révai Miklós Gimnáziumban pályaválasztás előtt álló diákoknak tartott klíma előadásában.

Áder János – egykori középiskolájában – kísérlettel, fotókkal, grafikonokkal tarkított előadásában azt hangsúlyozta: mindenkinek, magánemberként és közösségként is tennie kell.
Az államfő diákoknak tartott ötvenedik előadásában rámutatott: orvosként, mérnökként, közgazdászként, informatikusként vagy tanárként olyan kihívásokra kell majd hatékony, olcsó és fenntartható választ találniuk a hallgatóknak felnőttként, amelyek már most jelen vannak a világ mindennapjaiban. Ilyen az ivóvíz biztosítása, az energia-előállítás, -tárolás, vagy az aszályhatásainak kivédése.
A feladat a körforgásos gazdaságmegteremtése, ahol a keletkezett hulladékra nem szemétként, hanem nyersanyagként tekintünk – mondta.
Kiemelte, hogy fontos egyéni lépés az is, ha kevesebb műanyagot használunk a mindennapokban, csökkentjük otthonunk hőmérsékletét, akár csak egy fokkal is, vagy egy liter vízzel kevesebbet fogyasztunk egy nap.

A fenntartható szemléletet tovább adásával teszünk a bolygónk védelme érdekében, így van esély arra, hogy ne reménytelen helyzettel nézzenek szembe az unokáink. Fontos, hogy megőrizzük azt a természeti környezetet, ami most körbevesz minket – mondta.

Áder János előadásában kitért arra is, hogy az üvegházhatású gázok koncentrációja még soha nem volt ilyen magas a légkörben az emberi faj megjelenése óta, mint ma. Ugyanígy a népesség növekedése sem volt még ilyen mértékű. Jelenleg mintegy 7,7-7,8 milliárd ember él a Földön, azonban 2050-re már a tíz milliárdhoz fogunk közelíteni – mondta. Hangsúlyozta, hogy 1980 óta folyamatos a túlfogyasztása bolygón, jelenleg az egy év alatt megtermelt mennyiség 1,7-szeresét fogyasztjuk el.

MTI/Krizsán Csaba
Weizsäcker üzenetei


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »