Áder János: Magyarországra a vizek 90% külföldrõl érkezik. Féligazság!

From: Juhos Laszlo [mailto:[email protected]]
Sent: Sunday, October 20, 2019 7:15 AM
To: ‘Közönségszolgálat’; ‘[email protected]
Cc: ‘Dobos Menyhért’; ‘[email protected]
Subject: Észtevétel

Áder János: Magyarországra a vizek 90% külföldről érkezik. Féligazság!

Reális Zöldek: Magyarországról több víz folyik el, mint külföldről érkezik.

A Magyar Országgyűlés törvénybe iktatta, hogy a duzzasztás ökológiai agresszió a természettel szemben. A Balaton duzzasztott szakasz.

2010 után a FIDESZ-KDNP frakció politikai határozatában megtiltotta a Kormánynak duzzasztók létesítését. Hála a Jó Istennek a Kormány hallgat a reális zöldekre, a Balaton vízszabályozásának a korszerűsítésére 20 milliárdot, a Tiszalöki vízlépcső felújítására 5 milliárdot áldoz.

Hírdetés

Azok a FIDESZ képviselők Dr. Becsey Zsolt (volt Európai Parlamenti Képviselő, ENP-ED), Vincze László, Csongrád Országgyűlési Képviselője (FIDESZ) letehették a lantot miután kiálltak „A Tisza-Körös hajózhatóságáról, Vízgazdálkodásáról és Természetvédelemről” című konferencián a duzzasztás mellett.

Államelnökünknek az ENSZ ülésén elmondott véleményének semmi köze a természettudományos ismeretekhez! Szemben áll a Kormány véleményével! Szemben áll a tudományos igazsággal, árt Magyarország jó hírének, árt a magyar-USA kapcsolatoknak.

A reális zöldek emlékeztetnek, hogy 2017-ben Államelnökünk valótlanságot állított az ENSZ Közgyűlésén.

Áder János köztársasági elnök 2017. július 20-án az ENSZ-ben Tisza példáját hozta, ahol a nemrég épült illetve épülő 12 szükségtározó akár 1 méterrel is csökkentheti a vízszintet árvíz esetén, s a fölösleget képes aszályos időszakra tárózni. Ez igaz, legalább is elméletileg. Az már nem, hogy a szükségtározókban aszályos időszakra vizet lehet tárózni valótlan állítás, nem felel meg a ténynek.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »