Add nekünk adód 1%-át, és mi megmérjük, kiderítjük, megírjuk!

Köszönjük, hogy az előző években sokan nekünk ajánlottátok adótok 1%-át! Idén is számítunk Rátok, támogatásotok hatalmas segítség a számunkra! Mit fogunk elérni az 1%-ból 2021-ben? Azt, hogy Magyarországon még több fiatal gazda vágjon bele a környezetkímélő és egészséges élelmiszert termelő közösségi mezőgazdálkodásba. Hogy további háztartási vegyszerekről derítsük ki, mennyire biztonságosak. Hogy közösségi tesztjeinkkel idén is többszázan tapasztalhassák meg, a fenntartható életmód megoldható. Hogy megértessük a szupermarketekkel: a vásárlók nem akarnak erdőpusztítás árán pálmaolajat. Hogy olyan fogyasztóvédelmi hírekről írjunk, amikről máshol nem olvashattok. Ez a célunk, nem kevesebb, osztozzatok velünk a sikerben! A Tudatos Vásárlók Egyesülete adószáma: 18245770-1-43

Tudtad rólunk?

A Tudatos Vásárlók Egyesülete közhasznú társadalmi szervezet. Működésünket pályázati úton, állami forrásokból és magánalapítványoktól, valamint nagylelkű magánszemélyek támogatásaiból biztosítjuk.

Szakmai függetlenségünket csak úgy tudjuk megőrizni, hogy nem fogadjuk el a vállalatok adományait, és nem kérünk az általuk kínált reklámbevételekből. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a tudatosvasarlo.hu cikkeiben nem zavarnak meg reklámok, ilyet egyetlen oldalunkon, médiafelületünkön sem látsz. Így amikor egy-egy gyártó, márka, bármilyen cég vagy termék értékelését olvasod nálunk, biztos lehetsz benne, hogy véleményünket nem befolyásolta semmiféle adomány, ajándék, reklámbevétel vagy bármilyen más együttműködés.

Emiatt munkánkat részben pályázati pénzekből, részben terméktesztjeinkből tudjuk folytatni. Ezért látható egyes cikkeink alján a pályázati támogató, és ezért kínáljuk terméktesztjeink nagyrészét – igyekezeteink szerint – egy megfizethető összegért.

Mindezek a források azonban bizonytalanok, ezért jelent nekünk nagyon sokat, ha támogatsz minket!

Mindenki számít

Ne mondd, hogy csak egy csepp vagy a tengerben – a tengerben minden csepp számít. Célunk, hogy az ökotudatos életmódot és vásárlási szempontokat ne csak a “szuperzöldek” tartsák szem előtt, hanem egyre szélesebb körben terjesszük el. Ezért képzéseinkkel és rendezvényeinkkel a fenntartható fogyasztói szokások és a tudatos vásárlási szempontok megjelenését segítjük az élet bármely területén.

Hírdetés

Mi történik adóforintjaiddal, ha hozzánk kerül?2002 óta elhivatottan dolgozunk azon, hogyfelkutassuk, kipróbáljuk és értékeljük az etikus és környezetbarát életmód megoldásait,mindenkivel megismertessük a biztonságos, környezetileg, társadalmilag is fenntartható vásárlást,a fogyasztókkal együtt nyomást gyakoroljunk a cégekre és elérjük, hogy megérje nekik a fenntartható irányba fordulni,minél több asztalra kerülhessen biztonságos, helyi, fenntartható módon termelt élelmiszer Magyarországon.2021-ben SZJA-d 1%-át mi hálásan fordítjuk arra, hogy:Magyarországon segítségünkkel, képzéseinkkel és tanácsadásunkkal még több fiatal gazda vágjon bele a környezetkímélő és egészséges élelmiszert termelő közösségi mezőgazdálkodásba,további háztartási vegyszerekről derítsük ki, mennyire biztonságosak,közösségi tesztjeinkkel idén is többszázan tapasztalhassák meg, hogy a fenntartható életmód megoldható,elérjük, hogy a szupermarketek belássák végre: a vásárlók nem akarnak erdőpusztítás árán pálmaolajat,olyan fogyasztóvédelmi hírekről írjunk, amikről máshol nem olvashattok.

Ez a célunk, nem kevesebb 🙂 Osztozzatok velünk a sikerben!

Támogatásotokkal az elmúlt két évtizedben

5 adatbázist hoztunk létre és tartunk naprakészen: Háztartási vegyszerek | E-számok | Termékcímkék | Idénynövények | Gyógynövények
Telefonos applikációt készítettünk, ahol a tisztítószerek veszélyességét ellenőrizheted: Tudatos Vásárló App
Eddig 50 termékcsoport 3000 termékét teszteltük a babafürdetőktől a robotporszívókig: tesztek.tudatosvasarlo.hu
50 városból 1400 háztartás lett igazi zöld otthon az ÖkoKöreink segítségével
16 közösségi gazdaságot fogunk össze, segítünk és népszerűsítünk, így 1000 családi asztalra kerül minden évben környezetkímélő, helyi és biztonságos élelmiszer: Közösségi mezőgazdálkodás
250 képzést szerveztünk fogyasztóknak, gazdáknak, vállalkozásoknak egyaránt
Megközelítőleg 4000 cikket jelentettünk meg, hogy információkkal, tippekkel segítsünk Benneteket a fenntartható és etikus vásárlásban: tudatosvasarlo.hu
74 ezres követőtábort segítünk a fenntartható fogyasztásban Facebook oldalunkon
közel 10 000-ren inspirálódnak velünk Instagram csatornánkon

Hogyan ajánlhatod fel személyi jövedelemadód 1%-át?

Az 1% felajánlása csupán néhány percet és gondos odafigyelést igényel.

Minden infót ITT megtalálsz!

Ne feledd, az adóbevallástól függetlenül is támogathatod tevékenységünket, legyél Te is támogató tagunk és cserébe mi is adunk! A Tudatos Vásárló Kedvezménykártyával több öko, bio, csomagolásmentes helyen 5-15% kedvezménnyel vásárolhatsz, valamint meghívunk terméktesztjeinkre, ahol a tesztelt terméket ajándékba kapod.

Támogatási, csatlakozási lehetőségeidről bővebben ITT tájékozódhatsz.

Segítséged sokat jelent nekünk, köszönjük!

The post Add nekünk adód 1%-át, és mi megmérjük, kiderítjük, megírjuk! appeared first on Tudatos Vásárló.


Forrás:tudatosvasarlo.hu
Tovább a cikkre »