Ádám Martin a görög élvonalba igazolt

Ádám Martin a görög élvonalba igazolt

A görög élvonalbeli Aszterasz Tripolisz együttesénél folytatja pályafutását a magyar válogatott támadója, Ádám Martin. A 29 esztendős játékos iránt nagy volt az érdeklődés, végül a görögök ajánlatára bólintott rá és 2026-ig írt alá új klubjához.

A görög együttes a bajnokság előző idényében a nyolcadik helyet szerezte meg. 

Hírdetés

Nagyon örülök ennek az új perspektívának a karrieremben. Készen állok a rengeteg munkára és odaadásra, hogy segítsem a csapatot. Köszönöm a bizalmat, a fogadtatást. Most rajtam a sor, hogy visszaadjam ezt és együtt érjük el céljainkat.

Nagyon fontosnak tartom, hogy egy olyan Európa-bajnokság után jöttem az Aszterához, amelyen én is részt vettem hazám válogatottjával, és amelyen hihetetlen élményeket és teljesítményeket szereztem. Az Eb csodálatos pillanat volt számomra, mint minden labdarúgó számára és határozottan a sport ünnepe volt. Továbbra is dolgozni és fejlődni szeretnék, mert nagy ambícióim vannak, akárcsak az Aszterasznak” – nyilatkozta a szerződés aláírását követően a magyar támadó.

A rutinos erős testfelépítésű támadó korábban három magyar csapatban is megfordult. A Vasas színeiben 152 mérkőzésen 31 gólt szerzet, a Kaposvári Rákóczi színeiben 46 mérkőzésen 14 gólig jutott, míg a Paski FC csapatában 66 mérkőzésen 39 gólt jegyzett. A 2021/22-es idényben 31 találattal a magyar élvonal gólkirálya is lett a Paks színeiben.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »