Ácsi, ácsi amcsik!

Ácsi, ácsi amcsik!

2011. februárjában, 11 évvel ezelőtt, az Amerikai Egyesült Államok a Szíriai Demokratikus Erőknek nevezett terrorszervezet felfegyverzésével támadást indított Szíria független állama ellen.

Az USA által felfegyverzett, pénzelt és minden hadászati eszközzel támogatott “szakadár” csoportokból sok-sok szál terrorista alakulat bontakozott ki, ami végül az Iszlám Államnak nevezett terrorista csoportban teljesedett ki.

Szíria megtámadásában az USA mellé állt a fejlett nyugatnak nevezett szinte minden európai ország. Porig rombolták a csodás Szíriát, és amikor a terrorista hordák már Damaszkusz falait ostromolták a hős Szíriai Arab Hadsereggel szemben, akkor Putyin csak annyit mondott:
– Ácsi, ácsi ! – … és az orosz hadsereg, a Szíriai Arab Hadsereggel karöltve megnyerte a 3. világháborút.

Közben, 2014-ben az USA elfoglalta egy puccsal Kijevet és egész Ukrajnát. Ukrajna amerikai elfoglalásának az ország kifosztásán kívűl az volt a célja, hogy az orosz flották ne tudjanak eljutni a Fekete-tengeren Szíriába, és ne tudják megakadályozni Szíria amerikai megszállását.

Erre Putyin csak annyit mondott:
– Ácsi, ácsi! – és elfoglalta a Krím-félszigetet, és megnyerték a Szíriai Arab Hadsereggel karöltve a 3. világháborút.

Hírdetés

Most, jelenleg, a mai álláspont szerint, miután az amerikaiak 8 év alatt kifosztották, kirabolták, tönkretették és lenullázták Ukrajnát, és 8 év alatt csak gyilkolták, vegzálták az Ukrajna területén élő nemzeti kissebbségeket, van képe ezt mondania az ukrán elnöknek:

“Ukrajna az Önök híreiben és Ukrajna a valóságban két teljesen különböző ország. Azt mondják, hogy utáljuk az orosz kultúrát. Hogyan lehet utálni a kultúrát, bármilyen kultúrát? A szomszédok mindig kulturálisan gazdagítják egymást. Ez azonban nem teszi őket eggyé. Különbözőek vagyunk, de ez nem ok arra, hogy ellenségek legyünk” – hangoztatta Zelenszkij.

Oroszország véget vet annak kelet Ukrajnában, amit 8 éve tesz az amerikai-ukrán vezetés, véget vet az amerikai vegzálásnak, az ukrán fasiszták felfegyverzésének ( lásd Szíriában Iszlám Állam ) és lezárja a 14 éve tartó őrületet.
…. de persze a mainstream media mit mond?

Oroszország megtámadta Ukrajnát.

Ugorjon a kedves olvasó az írás elejére és kezdjünk előről mindent.

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »