Ablonczy: Újra egyértelművé vált, a Fidesz komoly súllyal bír

Újra egyértelművé vált Madridban, hogy a Fidesz komoly súllyal rendelkező párt – mindezt Ablonczy Bálint mondta, a Magyarország élőben stúdiójában. A Heti Válasz rovatvezetője szerint egyre többen említik meg a magyar kormányfő erényeit, hogy világosan beszél, kiáll az álláspontja mellett, és lehet vele vitatkozni.

„Valóban az érzékelhető az Európai Néppárton belül is, hogy a nagyon sok jól fésült, jól elválasztott, hatékonyan, ám de üresen kommunikáló politikus mellett van egyfajta támogatottsága annak a politikának, amit Orbán Viktor képvisel. Ez egyébként a Néppárt most egészen kemény migrációs álláspontja kapcsán, ami látható kirajzolódik most Madridban érzékelhető, hogy a magyar álláspont támogatottsága jóval nagyobb a zárt ajtók mögött, mint kívül” – mondta Ablonczy Bálint a Hír TV-ben.

Hírdetés

Európa lakossága támogatja a magyar kormány lépéseit – ezt már a miniszterelnök nyilatkozta Madridban, az Európai Néppárt kongresszusára érkezve.Orbán Viktor hangsúlyozta: Schengen egy olyan érték, amelyet meg kell védeni, ezért a magyar kormány célja a migránsok visszafordítása, a jelenlegi áradat ugyanis megsemmisítheti Európát.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »