A ZTE pontot szerzett a Ferencváros ellen

A ZTE pontot szerzett a Ferencváros ellen

A Kisvárda utolsó másodperces góllal legyőzte a Honvédot.

A címvédő és toronymagasan listavezető Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott a bennmaradásért küzdő Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A zöld-fehérek egyedüliként a mezőnyben továbbra is veretlenek idegenben, a zalaiaktól pedig 2010 óta nem kaptak ki.

A Ferencváros ugyan az első perctől fogva irányította a találkozót, mégis a hazaiak kerültek előnybe már a hetedik percben egy zöld-fehér védelmi hibát és Dibusz kissé bizonytalan kimozdulását követően. A fővárosiak ezt követően nagy nyomás alatt tartották riválisukat, de a szünetig nem változott az eredmény, mivel a zalaegerszegieket több ízben is megmentette a szerencse.

A Ferencváros a fordulást követően bő húsz perc alatt fordított: a legutóbbi fordulóban a DVTK ellen győztes gólt szerző Boli duplázott. A vendégek azonban nem örülhettek sokáig, mivel Futács szinte azonnal büntetőt harcolt ki, amelyet értékesített. A folytatásban a zöld-fehérek álltak közelebb a három pont megszerzéséhez, Zubkov ziccert is rontott a hajrában, újabb gól viszont már nem született.

A Kisvárda utolsó másodperces góllal legyőzte a Honvédot

A Kisvárda az utolsó másodpercben szerzett góllal 1-0-ra nyert a bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd vendégeként.

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */

Hírdetés

ado.slave(‘adoceanindexhuokdtbqijve’, {myMaster: ‘dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47’,
onServerEmission: function(){document.getElementById(„y-adoceanindexhuokdtbqijve”).classList.add(„uysdfa6ds”);},
onServerEmissionEmpty: function(){}
});

Az első félidőben közepes iram mellett tartósan egyik fél sem tudta irányítani a játékot. A kapuk előtt kevés lehetőség adódott, és azok egyike sem volt túl veszélyes. A csapatok inkább a biztonságra törekedtek, és a védekezésüket szervezték meg, amelyet nem akartak megbontani.

A játék képében a szünet után sem állt be döntő változás. Többnyire a mezőnyben gyűrték egymást a játékosok, és miután a támadóknak ritkán sikerült létszámfölényt kialakítaniuk, illetve a védővonal mögé kerülniük, a kapuk változatlanul ritkán forogtak veszélyben. A mérkőzés egyetlen találata a 92. percben, a jelzett kétperces ráadás vége előtt két másodperccel esett. A szabadrúgás miatt kinyílt Honvédot megkontrázta a vendégcsapat, egy tértölelő keresztlabdával helyzetbe hozott Navratil pedig a tizenhatoson kívülről átemelte a kifutó Tujvelt.

A Kisvárda három vereség után szerzett ismét pontot a bajnokságban, és egymást követően negyedszer nyert a Budapest Honvéd vendégeként.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »