A zsidók új szintre "emelték" a liberális gyermeknemzést és -nevelést

Négy szülője van a hét végén született izraeli “féltestvér ikreknek” – értesült a Jediót Ahronót című újság honlapja, a Ynet. Két homokos mindkét tagjának spermájával külön-külön megtermékenyítették egy donor petesejtjeit, majd egy béranya hordta ki az ily módon megfogant ikreket, két apuka biológiai féltestvér-kisfiait.

“Nem ismerek még egy ilyen esetet. Tervezett ikrekről van szó, akiknek apja a pár két tagja. Biológiai anyjuk közös, de egy másik nő hozta őket a világra, és így négy szülőjük van” – hangsúlyozta orvosuk, Ilia Bar.

Hírdetés

Az orvosok semmiképpen sem akartak kettőnél több embriót beültetni, mert tartottak egy többszörös ikerterhesség kockázataitól, és ezért biztosra mentek. Mindkét apától csak egy fejlődésnek indult magzatot választottak, és szerencsére az önként vállalkozó nő sikeresen kihordta mindkét embriót, életet adva a féltestvér ikreknek.

A Ynet cikkéből kiderült, hogy nemcsak fogantatásuk, neveltetésük is különleges lesz, mert a terhességet donor petesejtből vállaló hölgy és a ferde hajlamúak együtt fogják felnevelni a kisfiúkat.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »