A zsidók kazár származása: a félhülyék nyugtatószere

A zsidók kazár származása: a félhülyék nyugtatószere

Nálunk különösen jó talajra hullott az a jól kitervelt filoszemita hazugság, hogy a kelet- és közép-európai askenázi zsidók a kazárokkal, e kaukázusi néppel rokoníthatók.

Azt tudjuk, hogy a kormány is ilyenfajta porhintést gyakorol szavazóival. Milliárdokkal támogatja zsidajait (Zoltai, Hegedüs Zsuzsa, Fellegi Tamás, Fischer Iván, Ungvári és társaik), majd azután mond egy-két székelyes mondatot, és minden el van feledve. Sőt, teljes az imádat e jobboldali kormány iránt.

Ez az a jobboldal, amely egymás között is pótcselekvésekből él. Nagy kezdőbetűvel írja a Karácsony, a Magyar, a Hazafi és hasonló szavakat, és akkor tüstént azt hiszi, haditettet hajtott végre. Miközben a balliberális oldal két kanállal etet meg vele bármit.

A könyv megjelenése után volt a nagy kacsintgatás a jobboldalon: „hú pajtás, lóizét sémiták ezek: jól lebuktak, hiszen a Kairosznál jelent meg a nagy leleplezés”.

Hogy a jobboldalnál sokkal gógyisabb zsidók mit gondoltak minderről, az akkor még balliberális origo.hu egy 2013-as elszólásában a témáról e címmel írt: „Megdőlt az antiszemitizmus genetikai alapja”.

Akinek ezen elmélete megszületésének genezisét is kutatta a kiváló amerikai David Duke, volt amerikai politikus és – ahogyan ilyen esetekben szokták mondani – „holokauszttagadó”.

Duke saját portálján (davidduke.com) a témában 33 oldalas tanulmányt tett közzé „Rethinking the Khazar Theory”, azaz a Kazár elmélet újragondolása címmel.

Hírdetés

Ebben írja, hogy érdeklődve olvasott egy zsidó magazint, amelyben Koestler eldicsekedett azzal, hogy elméletét kifejezetten az antiszemitizmus elleni küzdelem céljából alkotta meg. Ugyanis ha „bebizonyítja”, hogy a mai zsidóknak nincs köze az ótestamentumi Krisztus-gyilkos zsidókkal, akkor az csökkentheti az antiszemitizmust.

Koestler hivatalos életrajzában Michael Scammell így hivatkozik rá: „Azzal érvelt, hogyha meggyőzheti az embereket, miszerint egy nem zsidó »kazár« örökség képezte a mai zsidó alapját, akkor ez fegyver lenne az európai, faji alapú antiszemitizmus ellen."

Huszonvalahány oldallal később azt írja, hogy a kazár elmélet olyan taktika, amellyel a zsidó felsőbbrendűségi rasszizmust akarják leplezni.

A cikk elismeri, hogy Sand könyvével globálisan hülyítettek. Stampfert elmondja, igen alaposan, négy éven át tanulmányozta a kazárok királyságát, de ott egy betű bizonyítékát nem talált arra, hogy annak lakói – perzsák, törökök, szlávok, cserkeszek – felvették volna a judaizmust.

A kérdésről írt esszéjét Duke pedig azzal fejezi be, hogy a kazár elmélet eltéríti figyelmünket arról az alapvető tényről, hogy a zsidó establishment, azaz „mindenfajta zsidókból álló minden nagyobb zsidó szervezet népirtásunk érdekében dolgozik.”

Janits András – Kuruc.info

Kazárok-e a zsidók?

Amerikai genetikus: A zsidóság igenis faj!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »