A zsidók bevezetik a globális állami terrorizmus korszakát

A zsidók bevezetik a globális állami terrorizmus korszakát

Haszan Naszrallah halott. Az integrált darwinizmus követőjeként azt kell mondanom, hogy ez a vég megérdemelt. Nem tanúsíthatunk ilyen aberrált inkompetenciát anélkül, hogy ne fizessünk magas árat érte.

Ezek a hezbollások sokat beszéltek.

Mivel nem voltak hajlandók a Hamász oldalán belépni a háborúba, hogy 2023. október 7. után ne provokálják ki az amerikai beavatkozást, önbizalmat adtak a zsidóknak, akik azonnal a Hezbollah elleni offenzívájuk aktív szakaszába léptek.

Ennek az „óvatosságnak” az eredménye került most a címlapokra a világmédiában.

A megalázó vereség, amelyet a síiták most elszenvedtek, üdvös visszatérés számukra a földre.

A Teherán által október 7-e után követelt önmérséklet az iráni külügyminisztérium katasztrofális befolyásának az eredménye az ország vezetésére. Ezek az öltönyös-nyakkendős bürokraták túl régóta állítják, hogy megértik a helyzetet.

Valószínű, hogy az iráni kormányban lévő árulók fontos információkkal látják el a zsidókat, hogy megakadályozzák az Egyesült Államokkal való konfrontációt.

A zsidók kevesebbet, sokkal kevesebbet beszélnek, és többet, sokkal többet ölnek. A zsidók gyilkosok, ezt nem vehetjük el tőlük.

Ez egy olyan lecke, amelynek már globális következményei vannak. Most az irániakon a sor. Az az érdekük, hogy megértsék ezt, és gyorsan, mert a zsidó halálgépezet teljes sebességgel halad apokaliptikus háborús tervében.

Nem tanúsít mértékletességet, hanem pusztít.

A listán a következő Irán legfőbb vezetője.

Úgy gondolom, hogy 85 évesen már túl öreg ahhoz, hogy valóban megértse a helyzet komolyságát.

Hírdetés

A zsidók nagy léptékben fogják megismételni azt, amit Libanonban tapasztaltak.

A tervük világos: lefejezni az egész iráni kormányt, majd polgárháborút robbantani ki, az utcára hajtva az összes kurd szeparatistát, szunnita dzsihádistát és hisztérikus nőt, akit csak tudnak.

A zsidók arra számítanak, hogy így végrehajtható az ország szétszedése.

Fedezékként az amerikaiakat ágyútölteléknek fogják belehajszolni ebbe a háborúba. Politikai vezetés hiányában az amerikaiaknak már nincs kollektív akaratuk. Az országuk túlságosan szorosan a zsidók kezében van.

Így néz ki egy megszálló – Amerika urai Jahve kegyelméből vagy inkább a gojok ostobaságából:

Netanjahu tehát bármit megtehet.

Egyébként Bassár el-Aszad is szerepel a listán. A zsidók készek újraéleszteni a szíriai tüzet a legkisebb adandó alkalommal.

A zsidók nem mindenhatók. Sőt, a helyzetük nagyon is bizonytalan, de minden attól függ, hogy mennyire erőteljes a válasz az általuk fenyegetettek részéről. Ha tisztán látó emberek vannak hatalmon Teheránban, azonnal parancsot kell adni az ország atomfegyverekkel való felszerelésére. Hónapok, talán hetek kérdése a zsidók támadása.

Az atomfegyverkezés késedelme megint csak az iráni diplomaták ostobaságának az eredménye, akik azt állítják, hogy ellenőrzésük alatt tartják a helyzetet.

De az iráni legfőbb vezető még mindig csak az előétel.

Egy zsidó szorosan figyelemmel kíséri, hogy mi történik.

Putyin a végső célpont.

Zelenszkij azért követeli ilyen erőteljesen a nagy hatótávolságú rakétákat és a modern vadászgépeket, hogy megtegye ugyanazt, amit a Tel-Aviv-i fajtársai tesznek.

Többé semmi sem tudja meggyőzni ezeket a zsidókat arról, hogy lassítsák le fegyveres műveleteiket globális szinten.

Ha a Kremlben senki sem nógatja Putyint, hogy fejezze be a létfontosságú sürgősségi intézkedések blokkolását, akkor ő lesz az, akit rakétacsapással fognak meggyilkolni.

(Démocratie participative nyomán, ford. H. T.)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »