A zsidóbérencség mérték(telenség)e: az EU 27 tagországa közül egyedül Orbánék nem támogatták a tűzszüneti felszólítást

A zsidóbérencség mérték(telenség)e: az EU 27 tagországa közül egyedül Orbánék nem támogatták a tűzszüneti felszólítást

Az Európai Unió tűzszünetre és az erőszak azonnali felszámolására szólít fel az izraeliek és a palesztinok között, illetve a humanitárius hozzáférés biztosítását kéri a Gázai övezetben – jelentette ki az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője Brüsszelben, az EU-tagországok külügyminisztereinek rendkívüli, videokapcsolaton keresztül tartott tanácskozását követően kedden.

Josep Borrell kijelentette, a rendkívüli tanácskozásra a közös uniós álláspont kialakítása miatt volt szükség, amelyet az Európai Unió 27 tagországa közül 26 támogatott. Kérdésre válaszolva közölte:

Magyarország nem támogatta az uniós álláspontot.

Az EU elítéli a Gázai övezetet kormányzó Hamász és más iszlamista csoportok izraeli célpontok elleni rakétatámadásait, és elismeri Izrael jogát arra, hogy megvédje magát. Az önvédelemnek azonban arányosnak kell lennie, és tiszteletben kell tartania a nemzetközi humanitárius jogot – jelentette ki az uniós diplomácia vezetője.

Hírdetés

Ezt, az EU-vezetéshez képest kiegyensúlyozottnak mondható (tehát a zsidók irányába csak kicsit részrehajló) álláspontot nem támogatták Orbánék, egyedüliként az EU-ban, mert a legalázatosabb hason csúszóknak még ez sem elég…

(MTI nyomán)

Erdogan szerint Orbán is segítséget nyújtott gyerekek lemészárlásához

Országgyűlési gittegylet biztatja a zsidókat a mészárlás folytatására – Jakab is tagja a "Magyar"-Izraeli Baráti Csoportnak

Hát persze hogy nem a palesztinokat politikai érdekekből felhergelő zsidókat ítélte el Szijjártó

A Mazsihisz vezetése az anyaállam nagykövetével szurkolt a "megtámadott Izraelnek" a Jeruzsálem parkban


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »