A zsidó Soros áll a svédországi magyargyűlölők mögőtt

Magyarázatot adhatnak Svédország Magyarországgal szembeni barátságtalan magatartására, és a svéd politikusok attitűdjére a legújabban kiszivárogtatott Soros-dokumentumok. Soros György alapítványa, az Open Society iratait a DC Leaks szivárogtatta ki – mintegy 2500 oldalt.

Ezekből fény derül arra, hogy a svédországi politikusok Soros György politikájának leghűségesebb követői. A második helyen Írország áll, majd harmadikként Finnország politikai elitje követi az amerikai pénzember ideológiáját.

A svéd politikai elit 65 százaléka szimpatizál a Soros György által favorizált gondolatokkal, így például a felső határok nélküli migrációval, illetve a határok nélküli Európa gondolatával.

Hírdetés

Elsősorban a politikusok kritikus magját támadják a Soros-alapítványok mozgalmai, így például 2014-ben a Svéd Demokraták pártjának kampányrendezvényeit rendszerint alulról jövő kezdeményezésekkel bojkottálták, és a választókat ellenszavazásra szólították fel – hangzott el az M1 tudósításában.

Cser Attila, az M1 skandináviai tudósítója elmondta azt is: a dokumentumokból az is kiderült, hogy a Soros-alapítványok feltérképezték Brüsszelt, és a “Megbízható szövetségesek az Európai Parlamentben” néven egy dokumentumot is kiadtak, amelyben megtalálható mindazon képviselők, delegációk, bizottságok sora, akikkel az Open Society alapítványnak foglalkoznia kell – akiket meg lehet úgy környékezni, hogy a Soros-gondolatokat képviseljék.

Az interneten is megtalálható pdf-dokumentumban egyébként összesen 226 képviselő, 11 bizottság és 26 delegáció neve szerepel.

Egy finn felmérés szerint egyre népszerűtlenebb a migráció; a finnek 56 százaléka szeretne jelentős csökkenést a migránsok számában. 57 százalékuk mondja azt, hogy az iszlám kultúra nem támogatja a finn társadalmat. Kiderült az is, hogy a migránsok sok különleges betegséget hoztak magukkal, így a TBC, a hepatitisz, az AIDS, a bélféreg, a szifilisz fertőzések is jelentősen megnőttek a migránsok miatt az észak-európai területen – hangzott el az M1-en.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »