A zsidó propaganda már hologramon érkezik: így ígérgeti a kijevi ripacs, hogy legyőzik a "Birodalmat"

A zsidó propaganda már hologramon érkezik: így ígérgeti a kijevi ripacs, hogy legyőzik a "Birodalmat"

Volodimir Zelenszkij ukrajnai elnök csütörtökön egy technológiai fejlődéssel és cégekkel foglalkozó konferencián jelent meg hologramon, és a Star Warsra utalva azt mondta: legyőzik a „Birodalmat”.

Szokatlan, hogy elnökök vagy államfők egy hologramon keresztül szólnak az emberekhez, de nem ez az egyetlen a Star Warsból, amelyet a gyakorlatban megvalósítunk. A Birodalmat is legyőzzük – mondta Zelenszkij, miközben arról beszélt: Ukrajnát „digitális demokráciaként” építhetik újjá a jövőben, de ehhez a techcégek kölcsönbérleti (lend lease) támogatására is szükség van.

Azt ígérte, hogy erre vonatkozóan a következő hetekben, egy svájci konferencián részletes tervvel állnak elő.

Nem lesz még egy ilyen lehetőségük semelyik országban arra, hogy a legfejlettebb technológiáikat állami szinten próbálják ki – reklámozta még létező országát, egyebek mellett az azt égbekiáltó hazugságot is elmondva, hogy ott még korrupció sincs, miközben köztudott, hogy kb. Afrikával állnak egy szinten, vagy még rosszabb.

Hírdetés

Az esetről író Guardian Párizst nevezi meg a fellépés helyszínének, az alábbi videó viszont a feltöltő szerint az Egyesült Királyságban készült. A háttér más, a zsidó színész viszont ugyanazt mondja mindkét helyszínen, ezek szerint ez is egy újabb turné része…

Creepy…

Zelensky addresses Founders Forum in the U.K. as a hologram. 🔻 pic.twitter.com/QxzNREAmSC

— Irish☘Girl (@IrishAmerican27) June 17, 2022

(Index nyomán)

Korábban írtuk:

Macron nem csak a csokirudat, hanem a hámozott banánt is kedveli

Három gerinctelen féreg: a kijevi zsidóhoz vonatoztak parancsért azok után, hogy hetente törölte fel velük a padlót


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »