A zsidó megöli a saját szüleményét

250 év óta először radikális világrendi változások előtt állunk.
A zsidó globalista terror vezetői és követői oly annyira felborították az ember közötti életrendünket s ebből következően soha nem lesz olyan világunk melyet ma még ismerünk. A szemünk előtt látjuk az EU-t haldokolni és a NATO-t a pokolba menetelni. Folyamatában tapasztaljuk a globalizmus felszámolását és a nemzeti teremtői rend újra feltámadását. Megérteni, hogy mi történik a bolygónkon nem egy egyszerű dolog, különösen akkor nem, ha az érdektelenség olyannyira naggyá nőtte ki magát, mely felér egy önmegsemmisítéssel.

Magyar Menedék - Soros

250 év óta először radikális világrendi változások előtt állunk.
A zsidó globalista terror vezetői és követői olyannyira felborították életrendünket, hogy ebből következően soha nem lesz olyan világunk, melyet ma még ismerünk. A szemünk előtt látjuk az EU-t haldokolni és a NATO-t a pokolba menetelni. Folyamatában tapasztaljuk a globalizmus felszámolását és a nemzeti teremtői rend újra feltámadását. Megérteni, hogy mi történik a bolygónkon, nem egy egyszerű dolog, különösen akkor nem, ha az érdektelenség olyannyira naggyá nőtte ki magát, mely felér egy önmegsemmisítéssel.

Szeretném megkérdezni, mert-e valaki arra gondolni, hogy még Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin életében a kazári globalista világközpont közepén felemelkedik egy ember, aki vállalja, hogy ezt a gyarló, embertelen, globalista rendszert megsemmisíti. Donald Trump győzött a gonoszok mesterkedése fölött és megnyerte az amerikai elnökválasztást, s ezzel vállalta a csúcsra emelkedett elit állványzatainak bedöntését.

Ez úgy hangzik tőlem, mint egy áprilisi vicc.
De mit tudunk mi ezen állványzatról? Most sokan arra fogtok gondolni, hogy ne kezdem majd a már lerágott szlogeneket hangoztatni, csalódást kell okoznom. Ahhoz, hogy megértsük és követni tudjuk a hazánkon kívüli és a hazai eseményeket, igenis háttérismeretekre van szükségünk, mert hazánk és Európa lakossága stockholmi szindrómában szenved. Politikusaink elhallgatnak dolgokat, az újságírók, akiknek feladatuk lenne az objektív tudósítás, „kurvák” lettek és így a nép a téves és nem közvetített információk hiányában kóvályog és szédül. Az oktatási rendszerünket úgy alakították át, hogy ma már nem készít fel önálló gondolkodásra.

De térjünk vissza a fent megkezdett gondolatokhoz.
Sokaknak úgy tűnt, hogy Donald Trump bekerült a világpolitikába, mint derült égből villámcsapás. Sajnos azonban ez nem így van. Azért nem, mert a globalista atlantista média elhallgatta. Amiről nem tudsz, az nem létezik. (Sokan ismerik ezt a fajta tömegmegvezetést a múltból, ma is így van, csak a kulissza változott).

Azt, ami a világban történik, évtizedekkel ezelőtt szinte elképzelni se mertük volna. Különösen azt nem, hogy a globalizmust saját szülője, a zsidók által vezérelt Washington megsemmisíteni készül. Ha jól belegondolunk a múlt év eseményeibe, szinte elképzelhetetlen volt, hogy egy része a zsidóságnak a zsidó világuralom megdöntésén tevékenykedik. Egyesek feltehetően úgy fogják fel, hogy ez is csak egy taktika a zsidóság részéről. De miért vállalnák magukra ezt a hatalmas rizikót, ha Hillary Clinton által a világkormány létrejötte, a globalizmus megörökítése már a kezükben volt? Ez érthetetlen. Mert elegendő lenne a két párt között egy passzív ellenmozgalmat megrendezni és minden megy a megszokott kerékvágásban. De nem ez történt, itt egy egészen új dolog van kialakulóban, egy háború, a két zsidó blokk között.

Lendületbe jött a világok háborúja.
A nemzeti államok megteremtése ugyanúgy csapdába került, mint a történelem során nagyon sok hasonló megmozdulás. Nagyon sokan ismerjük az Angolszász Misszió létrejöttjét. Beszélhetünk akár a leggazdagabb családokról is. „A 300-ak tanácsa” családtagjainak létszámát a kutatók 9-10 ezer főre becsülik. Vagyonuk pedig felbecsülhetetlen. Amit viszont ismerünk, hogy ezen család tagjainak – a közismert közgazdász, Michael Hudson számításai szerint – a világ országai 152 trillió dollárral tartoznak. Ezt összeget soha nem lehetséges visszafizetni, amíg az „adóspénzrendszer” fennáll. Ha adósságod van, másoknak dolgozol és függőségi viszonyba kerülsz.

Vlagyimir Putyin, és az őt a háttérben támogató zsidóság színre lépésével egy újbóli nemzetállamok megvalósítása került a központi gondolkodás színpadára. Van egy régi szólásunk, hogy „minden út Rómába vezet”. A cél ugyanaz, csak az út változik, a világhatalom megteremtéséhez. Egy hegyet meg lehet toronyiránt is mászni, rövidebb, de nagyobb erőfeszítést igényel, vagy kanyarogva, hosszabb, de kényelmesebb és nem oly erőigényes feladat. Ezt teszi most a nagy hatalmú zsidóság is. Ha nem tudják római mintára az emberiséget rabszolgasorsba kényszeríteni, választanak egy új utat.

Ismert, hogy a Rothschild és Soros bűnszövetkezete a rabló rabszolgarendszert kívánja megvalósítani a bolygónkon. Megvalósulásának csúcsa Hillary Clinton dobogóra kerülése. Ezt a végső győzelmet hiúsította meg az amerikai elnökválasztásokon befutó Trump, Bannon és a közreműködő antiglobalista zsidók. Így már érthető, hogy a globalisták szemében Steven Bannon gazember, mert a kedvenc játékukat törte össze, a globalista rablást, kizsákmányolást szándékozik a bolygónkról eltüntetni! Érthetővé válik a zsidók újabb jajveszékelése, most újból veszélyben vannak. A forgatókönyv nem változott, a tudatlan tömeget újból próbálják mozgósítani. Az emberek tudatlansága nem képes a száguldó változásokat követni, sokaknak túlterhelés, másoknak fásultságot okoz.
Tudjuk, hogy ok nélkül nincs okozat! Semmi nem történik véletlenül, még akkor sem, ha sokan azt hiszük.

De lássuk, hogy az Oroszországból elindult folyamat milyen hatást gyakorolt a világra, vagyis az USA-ra, Európára majd hazánkra.

Mi is történt voltaképpen az elmúlt tíz esztendőben az Egyesült Államokban?

A globális világ alapköveinek a megbontását lényegesen korábban megkezdték, s ennek egyik kezdeményezője a zsidó származású Andrew Breitbart, az Amerikában igen kedvelt publicista újságíró volt. Az, hogy Donald Trump hatalomra kerülhetett, azt a jelenlegi biztonságstratégiai tanácsosának, Steve Bannonnak is köszönheti. Nem véletlen, hogy napjainkban mikor a globalisták észlelik vesztüket, mindent igyekeznek megtenni, hogy Bannont kimozdítsák pozíciójából, vagyis Trumpot kényszeríteni akarják, hogy felmentse megbízatásából. De vajon miért?

A Breitbart News portál, amely a legelterjedtebb antiglobalista médium a világon, Steve Bannon formált hatékonnyá. Bannon az egy aránylag jelentéktelen internetes oldalt antiglobalista nemzeti tudattal töltötte fel, „antiglobalista rombolóvá” alakította, s ezzel sikeresen segítette Trump választási küzdelmét, s továbbra is támogatja az elnököt.

Azért, hogy megértsük az események alakulását, röviden igyekszem összefoglalni a BREITBART NEWS létrejöttét.
A portál alapítója a zsidó Andrew Breitbart. Az ötlet, egy antiglobalista harci hírportál létrehozása, egy 2007-ben Izraelbe történő újságírói látogatása során született. Útjára elkísérte volt barátja, Larry Solov. Tudni kell róluk, hogy mind a ketten Los Angeles igen gazdag városnegyedében, Brentwoodban nőttek fel. Breitbart azzal az ötlettel állt elő, hogy szeretne egy hírszolgáltatói rendszert létrehozni, „mely képes megváltoztatni a világot”, és kérte barátját, hogy mint társtulajdonos támogassa a megvalósításban.

Az előzményekhez még annyit, hogy a Breitbart News megalakítása előtt 2004-ben barátja, Peter Schweizer bemutatta neki a konzervatív írót és politikai analitikust, Steven Bannont. Akit Breitbart később tehetséges politikai hírmondóként jellemzett. Különösen a hatékony filmjeire való tekintettel és nem utolsósorban a Tea Party mozgalom beindításában való munkájáért.

Bannon 18 filmet készített Hollywoodban és egyben a zsidó Jeff Kwatinetz társa, aki a „The Firm” televíziós filmprodukció tulajdonosa volt. Fontos Bannonról tudni, hogy 1990 óta nem csak a film-, szórakoztató- és médiaiparban volt otthon, nagyon sok tapasztalatot gyűjtött a zsidó Wall Street pénziparában is.

Kapcsolataik elmélyülése egy későbbi időpontban jön létre, mikor Bannon elkészíti a „Occupy Unmasked“ című filmjét, amiben felfedi a baloldal beépülését az „Occupy” mozgalomban. A film forgatásakor kerülnek újból kapcsolatba, Breitbart egy központi aktivistája részt vesz az anti-globalista mozgalom szervezésében. Kapcsolatuk elmélyülésének jeléül Bannon egy modernebb irodai részleggel segíti Breitbart további munkáját.
BREITBART sikerének kezdete 2011-ben teljesült be, mikor a zsidó pädophilen Anthony Weinert felfedte, azt a Weinert, aki rendszeresen támadta a kongresszusban a republikánusokat. A BREITBART általi leleplezése következtében elbocsájtották, de továbbra is aktív maradt Clinton táborában. Weiner élettársa, Huma Abedin szervezte Clinton választási kampányát. Ugyanez az Abedin volt az, aki Clinton számítógépéből a bizalmas anyagokat kimásolta, „ellopta”, mondván, ha vádemelésre kerülne sor a férje ellen, megzsarolhassa Clintont. Természetesen az Abedin által elkövetett dokumentációlopást a Fake-News-Ipar a választások során az orosz titkosszolgálat számlájára írta.

A londoni DAILY MAIL 2016.10.30-án a következő hírt közölte: „az FBI kérvényezte a 650 ezer e-mail kiértékelésének engedélyét, melyből nagyon sok Hillary Clinton személyes szerveréről érkezett és a szexista Weiner számítógépén találták, amit Hillary Clinton legközelebbi bizalmasa, Huma Abedin engedett át Weinernek“.

Andrew Breitbart korábbi munkatársa a mai napig is a modern internet társalapítójának tartott Matt Drudge. Üzleti kapcsolatuk megszűnésének oka világnézetük különbözősége, Drudge ideológiája internacionalista, ezen okból érthető a Huffington Postnál elért karrierje. A világnézetei ellenére segítette Breitbartot a Capitol Hillbe való bejutásában, mivel ő szinte otthonosan közlekedik a republikánusok irodáiban.

A Breitbart News oldalain megjelenő leleplező írások úgy kígyóztak a konzervatív média világában, hogy olvasóinak szája szinte habzott a dühkirohanásoktól.

A Breitbart által közzétett anyagokat átvették a rádiók, a Foxs-News, s ezzel sikerült széles körben terjesztésük. Közben 2012. március 1-jén hirtelen „szívelégtelenségben”, 43 éves korában Andrew Breitbart meghal. Érdekes módon pont akkor, mikor az uralkodó elit a Breitbart-Media visszhangja miatt félni kezdett Washingtonban. 2012 márciusában, Andrew Breitbart halála után örökösei Steve Bannont bízták meg a Breitbart News anyavállalata, a Breitbart News LLC vezetésével.

A Breibart továbbra is privát cég maradt, melynek nincsenek kötelességei pénzügyeinek nyilvánosságra való hozatalára. De közben a globalisták szószólója, a POLITICO arról számolt be, hogy Robert Mercer, egy zsidó Hedge-Fondsmilliárdos nagyban hozzájárult a Breitbart-média finanszírozásához, melyben Bannon közvetítő volt a Mercer és Breitbart között.

A vádakra Bannon igencsak dühösen reagált, s kijelentette, hogy az előítéletes vádak ellenére képes a Breitbartot politikailag szalonképessé tenni. Majd egy későbbi Washinton Post-interjúban a következőket mondta: „Mi magunk „harci klub” vagyunk. Hozzánk azok nem társulnak, akik csak a ködösítést keresik. Agresszív szembenállást tanúsítunk a globalizmust irányító uralkodóosztállyal szemben.“ (Washington Post, 2016. január 27.)

A nagy hatalmú globális zsidóság igyekezett a hirdetésekből befolyó pénzforrást a Breitbart News-nál befagyasztani, mely végül is félresikerült. A nagyhatalmiak, melynek harci kifejezése a „Sleeping Giants” (az alvó óriás), igyekeznek minden nemzeti megmozdulást már a csirájában elfojtani, „több száz céget találtak, akik a Breitbart-média reklámfelületét bérelték, felszólították reklámjaik felfüggesztésére, mert különben a feketelistára helyezik őket. A legismertebb cég, amely felmondta reklámszerződését a Breitbartnál, a Kelloggs volt. Döntésüket azzal indokolták, hogy az oldalon megjelenők tartalmak nem összeegyeztethetőek a Kelloggs értékeivel. Breitbart azonnal visszavágott az oldalain: „Bojkottáljátok a reggeli márkát, a Kelloggsot!” (denverpost.com, 2017., február 19.)

Az ellenség: az álkonzervatívok

Mikor Bannon a vezetést a Breitbartnál átvette, azonnal rávetette magát azokra a republikánusokra, akik közismerten globalista beállítottságúak voltak. Bannon elszánta magát, hogy mindazokat, akik multikulturális és globalista aktivisták, megsemmisíti, mindegy, hogy bal- vagy jobboldaliak. Egy korábbi zsidó kongresszusi delegált, Eric Cantor (virginiai republikánus) érezte először Bannon haragját. Mikor Cantor 2014-ben az újraválasztásoknál jelöltette magát, Breitbart azonnal bevándorlók aktivistájának kiáltotta ki. Cantor elvesztette a választásokat David Alan Brat rendszerellenes jelölttel szemben.

Bannon szerkesztőségi befolyásolását a 2016-os elnökválasztásnál lehetett a legjobban megfigyelni, mikor drasztikusan kiterjesztette személyes döntését a napi beszámolóknál. A Trumpról és riválisáról, Ted Cruzról (republikánus szenátor Texas-ból) szóló cikkek csak az engedélyével jelenhettek meg. A Cruzról szóló negatív beszámolókat a Trumpról szóló pozitív beszámolókkal állította szembe.

Az elnökválasztások során egy további republikánus elnökjelölt, Marco Rubio volt a célpontja Bannonnak, aki kimondottan bevándorláspárti és globalista képviselő volt. Bannon azonnal kiadta a jelszót: „ha kinyitja a száját, kijelentéseit helyretesszük. Ha a Fox a megtévesztő kijelentéseiért nem teszi felelőssé, és ha a republikánusok maradéka, akik a Foxtól függenek és Rubiot nem leplezik le, akkor mi, azaz igazság védnökei szót emelünk. Soha nem kellet írásainkat visszavonni, amit mi Rubioról írtunk. Testvéreink, bízzatok bennünk, mi jövünk. Soha nem törünk meg.” (thedailybeast.com, 2016. március 1.)

Mikor Donald Trump a rendszert és a globalista republikánus pártot veszélyesen megfenyegette, azonnal fergetegesen és könyörtelenül megtámadták. Akik védelmükbe fogadták, az a Breitbart-portál és maga Bannon. A Breitbart portálon folyamatosan jelennek meg cikkek a zsidó globalistaellenesektől, a bevándorlást ellenzőktől és további vad támogatóktól, mint David Horowitz. Horowitz nagyon sok cikkében támadta a globalista zsidóságot többek között a tv-moderátort, Bill Kristol-t. Itt egy rövid kivonat Horowitz írásából: „Bill Kristol, egy republikánus romlott áruló zsidó, én amerikai vagyok, Amerika elöljárója, mert Amerikát a megsemmisítés fenyegeti. Ti a zsidók közül a pártot gyengítitek, bevándorlással el akarjátok pusztítani Amerikát, ez egy olyan árulás, melyet oly könnyen nem lehet megbocsátani.” (Breitbart.com, 2016. május 15.)

Ma Steve Bannon stratégiai tanácsadója Donald Trumpnak és januártól tagja a nagy hatalmú (Natonal Security Council (NSC) nemzetbiztonsági tanácsnak, mely döntően meghatározza az amerikai politikai életet. Bannon továbbra is befolyásolja a Breitbart News hírügynökséget. (2017.04.05. visszalép erről külön!) A Breibart News, ma már jelen van Londonban, Párizsban és májustól megnyitja a hírügynökségi irodáját Németországban. Ezzel a német mainstreem médiának a ma már jelenlévő RT és a Sputnik mellett még egy „ellenféllel” kell számolnia.

Az, hogy a globalisták pusztító munkájukat veszélyben látják Bannon jelenlétével, értelemszerű, mert ő az amerikai hatalmi központból szándékozik a globalista rendet elpusztítani. Azt a mély államhatalmat „Deep State” (állam az államban), amely az amerikai parancsnoki központot ellenőrzi, irányítja és a gyarmatával, Európával akarja a globalizmust biztosítani. Bannon 2014-ben a következőket nyilatkozta: „Mindent, mindent, ami ezzel a rendszerrel kapcsolatban van, összetörni, egyszerűen ezt a rendet el kell pusztítani.“ (New York Times, 2016. november 14.)

Már a Donald Trump választási győzelme után lehetett a globalista világmédiában a jajveszékelésüket hallani. A Washington Post 2016. november 25-ei számában a következőket lehetett olvasni: „Ez egy rémület, hogy Putyin világról alkotott nézete visszatükröződik a populista és nacionalista Stephen Bannon világnézetében. Az US-elnök főtanácsadójának küldetése abból áll, hogy ezt a korrupt rendszert elpusztítsa és ezzel összefüggésben levő „donor-osztályt” (lobbisták, adakozók) hatalmát megszüntesse.” Bannon jelszava a választási kampány végen emlékeztetett egy orosz propagandára: „az USA egy felbomlásban lévő sikertelen, korrupt állam, mert egy megvetendő speciális globalista érdekeket szolgál.”

A globalisták valóban hihetnek azon felismerésüknek, hogy Bannon valóban Európát szét akarja rombolni és egy kidolgozott tervet követ, mert Michael Crowley írja POLITICO magazinban, hogy rettegnek az európiai elitek, mert maga az elnök, Trump és stratégiai vezetője, Steve Bannon az EU létét veszélyezteti.

Crowley szó szerint:
„azon a napon, mikor a Brexitről megtörtént a szavazás, a nyugati világ, az öt gazdasági nagyhatalom, 45 évi partnerkapcsolat megbomlását, az egyik legfontosabb partner kiválását, sokáig igyekezett a nyilvánosság előtt magyarázni, addig a „tó” Atlantik másik oldalán Bannon azzal az emberrel, Nigel Farage ünnepelt, akinek köszönhető volt a Brexit kimenetele. Amíg a média a Brexitet egy globális pániknak látta, ugyanezt a Trump és Brannon egy kedvező eredményként fogadták, felismerték, ugyanúgy, mint a választási kampányuk során is a kedvelt jelszavuk, hogy a fehér Britannia lakosság a bevándorlás és az európai bürokraták tevékenysége miatt aggódik. Bannon, mélyre ható bizonysággal vallja a nemzetszocializmus szükségességét, mely a gonosz globalista rendszertől veszélyeztetve van. Bannon által a Breitbart News egy kulturális és politikai harcteret nyitott. Valóban az oldalon olvasható egy Brexit címszó, „ az EU halott” csak hogy, ágaskodik még”.

Bannon véleménye szerint egy erős EU nem más, mint a civilizáció veszélye. Az EU a nemzeti identitásában hígított szervezet, mely politikájában a szabad határok elvében utat nyit és megengedi a nyugati világra törő muzulmán inváziót. Az EU-antipátia, és a Trump-kormány, amely bilaterális szerződéseket akar, halálos döfés lehet a már meggyengült EU szívébe.

Hogy a globalisták pánikba estek, azon nem lehet csodálkozni, mert minden egy lapon van, amit 6000 éven keresztül felépítettek. A globális zsidó-birodalom nagy veszélybe került, a 6000 év megfeszített munkája, a világkormány megalakítása elveszítendőbe került, a cél beteljesüléséhez szükséges eszköz, az EU-USA szabadkereskedelmi szerződés (TTIP), melyet kilátásba helyeztek, nem jött létre.

Érdekes párhuzamosságok

A globalizmus ellensége, Donald Trump megjelenik a zsidó-globális hatalmi központban, ez annyit jelent, hogy Amalek, e zsidó felfogás értelmében egy örökös halálos ellenség. Ez az az ember, akiben összefutott az az alkalmatosság, aki képes a világ zsidó kormányára veszélyes lenni. Képes a tömeg lelkesítésére, mozgósítására, mert becsületesebb, mint a többiek. Donald Trump ügyesen használja Adolf Hitlertől az emberi elmére való ráhatást, a becsületesség a világlobbistáira nézve halálos veszedelem.

Nem szabad elfelejteni: ahhoz, hogy felépítsünk egy világbirodalmat, ahhoz az embereket rabszolgasorsba szükséges kényszeríteni, nem szabad, hogy ellenkezzenek, nem szabad, hogy szabadon gondolkodjanak, ezért volt szükséges megtervezni a totális nyomorúságot, a határtalan megszorításokat s ehhez volt szükséges a globalizáció mint eszköz.

Hírdetés

Természetesen ezt már az első világháború kirobbantásakor megkísérelték. Majd jött Adolf Hitler és ezt a hatalmas sátáni tervet meghiúsította azzal, hogy mindenkinek munkát biztosított és ezzel visszaadta az emberi méltóságukat.

Ez a központi célja Donald Trump politikájának, hogy a munkaképes és munkát vállalóknak, vagyis a használaton kívülre helyezett embereknek újból munkát adjon, és ezzel visszaadja az emberi méltóságukat. 2017. február 28-án az első beszédében az ellenségei előtt az US-kongresszusban határozottan ki is fejtette: „hellyel-közzel 94 millió amerikai munkaerőnek a munkahelyét megszüntették. Több mint 43 millió ember él az országban, nyomorban és élelmiszerjegyen. Több mint a 20% azoknak a száma, akik a legaktívabb életkorukat élik munka nélkül. Újra fel akarom építeni ezt az országot és kérem a Kongresszust, hogy engedélyezzen a költségvetésből egymilliárd dollárt, hogy ezzel az ország infrastruktúráját beindíthassuk és milliónyi embernek munkát tudjunk biztosítani.”

Aki ismeri a német történelmet, ez emlékezett Adolf Hitler 1933. március 23-ai beszédére, mikor kérte a Birodalmi Tanács egyetértését, hogy a haldoklásban vezeklő német népet egy emberi méltóságos életbe vezethesse. („Gesetz zur Behebung der Not von Volk und Reich” – A törvény, mely a nép és a birodalom nyomorát orvosolja. Amit később, mint egy fertőzést a társadalomra nézve, felhatalmazási törvénynek kereszteltek át). Adolf Hitler beszéde a birodalmi tanács előtt: „parlagra tenni milliárdnyi munkaórát, ez egy őrület és egyben bűncselekmény, ami elszegényedéshez vezetett, teljesen független attól, hogy mely értéket termelne ez a munkaerő-felesleg.” Nem telt el egy nap, 1933. március 24.: a világzsidósága Adolf Hitlernek és a német birodalomnak háborút üzent. „Judea declares war on Germany“ megjelent a londoni DAILY EXPRESSben.

Ha ma ezt a fertőző gennyárasztó hazug médiát, amit a Donald Trumppal szemben tanúsítanak, követjük, fel kell, hogy ismerjük, hogy világok háborúja folyik az emberiségért. Az egyik azért megy, hogy az emberek fizetőeszközét, a pénzt kivonják, kártya vagy chip a bőr alá – ez a rabszolgává való tétel, vagy az emberiséget az értékteremtéssel, örömben, egészséges családi alapokon újból egy homogén szervezett méltóságos néppé válhasson és élhessen. Trump ezt akarja, a globalista zsidóság az ellenkezőjét, ez az, amiért hadat üzentek neki, ezt tették annak idején Adolf Hitler ellen is.

Már sokszor említettük, a legtöbb embernél nem tudatos, hogy milyen alapvető változások előtt áll az emberiség. Egyesek ismerik, de azért felelevenítem a védise-kozmikus tudományos ismereteket, hogy a 6000 éve kezdődött, a sötét idők ciklusa (Kali-Yuga) ne lepjen meg senkit, mert a zsidó naptárt pont ekkortól számolják, és pont ekkor kezdődött a zsidó ráhatás az emberiségre. Ahogy közeledik ezen kozmikus időciklus vége, úgy látja a globalista-zsidóság, hogy célja beteljesülése elérkezett, de ugyanúgy fél a 6000 év utáni végső vereségétől.

A hatalmas változásokat megértjük, és ha a történelmi fejlődést figyelembe vesszük, nem Adolf Hitler volt az, aki a zsidóság rombolásai ellen hatékonyan fellépett. Hitler csak a teremtő előfutára volt, Jézus után a legnagyobb harcot I. Edward angol király folytatott a zsidóság ellen, aki 1290-ben a zsidóságot a bűncselekményei miatt országából kiüldözte. Ez után következett az angol történelemben a 400 év zsidók nélkül, ezt az időszakot nevezik „Merrie Englandnak”“ angol boldog idők évszázadainak.

Adolf Hitler volt az, aki a világ démonai elleni mai harcunk alapjait lehelyezte és a hitleri eszme a mai napig hat. Amit viszont megfigyelhettünk, hogy ahogy annak idején I. Edward, úgy ma Anglia volt a Brexittel az, aki a nagy világforradalmat beindította, újból utat nyitva egy boldogabb világ előtt.

Trump az elnökségi választások megnyerése óta, mint ahogy már említettem, a legnagyobb ellensége a globalista zsidóságnak. Mert globalizmus nélkül és zsidó világkormány nélkül a zsidó hatalom jelenléte messzemenőkig megszűnőbe kerül. Ezért a háttérbeli szervezők a rabbik által létrehozott „vallást”, az embert mészároló globálisan irányított iszlámot, hatékonyan felhasználják ellenünk.

Angelika Merkel, Németország kancellárja 2017. március 17-én találkozott Donald Trumppal, pont abban az időben, mikor Trump ellenségei a legjobban bombázták. Merkel azt gondolta, hogy egy meggyengült Trumppal találkozik. Merkel meg volt győződve arról, hogy Donald Trumpot bedarálja. A túlzott önbizalma azon alapozódott, hogy a média – mint a Die Zeit 2016.11.17-ei számában „világkormányzónak” kiáltotta ki. Ez a nő megalomániában szenved.

Az angolszáz rendszermédia Barack Obama után reményfenntartó: „vezérnek a szabad és liberális világ elkötelezettjének emeltek magasba, aki majd az éledező nemzetépítő munkálatokat megakadályozza.”

A globalisták tudatában vannak annak, hogy hogyan lehet az EU-t bedönteni, ha Trump az EU tagállamaival csak bilateláris szerződéseket köt, az embert semmibe néző globalista hatalom alapja pedig az, hogy a függő államok nevében, melyeknek az önállóságukat elrabolta, egy mesterséges konstrukció által kössön szerződéseket.

Merkel washingtoni látogatásának eredményei ismertek. Még soha nem volt egy állami vezető sem ennyire megalázva a Fehér Házban, mint Agela Merkel. Az USA elnöke, Donald Trump valóban úgy kezelte, mint egy elmebajost, mint ahogy egy bevándorlást elősegítő bűnözőt, aki az országát az élősködő-invázióval romba döntötte. Trump a választási kampány során már jellemezte a német eseményeket, „Németország lepusztult, mit tett ezzel az országgal Merkel. A bevándorlással elpusztítja az országot.” Természetesen a találkozón egy kissé finomabban fogalmazott: „a bevándorlás egy országban egy kedvezmény és nem jog.” (https://www.youtube.com/watch?v=7P0v8ja4oCQ)

Donald Trump azt sem felejtette el, hogy Merkel az amerikai választások idején hatmillió dollárral segítette Hillary Clintont a kampányban. De Trump azt sem felejtette el, hogy a volt külügyminiszter Frank-Walter Steimmeier a választások idején Trumpot gyűlöletszónoknak nevezte. Ugyanarról a Frank-Walter Steinmeierről van szó, aki ma Németország államfője.

De azt sem felejtette el, hogy megválasztása után Merkel a következő üdvözletet küldte 2016. november 9-én a jövőre néző együttműködés feltételeként:

„A demokrácia, a szabadság, a jog és az emberi méltóság tiszteletben tartása, tekintet nélkül a fajra, a bőrszínre a vallásra, a nemre, a szexuális irányultságra vagy a politikai hovatartozásra, ezen alapvető értékek értelmében ajánlom fel az Egyessült Államok jövőbeni elnökének a szoros együttműködésemet.”

Végül is elmondhatjuk, hogy Merkel washingtoni utazása lyukra futott. Nem tudta Trumpot meggyőzni az EU-USA szabadkereskedelmi egyezményről (TTIP). Trump: „az elvárásaim azok, hogy Amerika Merkel asszony országával fantasztikus kereskedelmi egyezményeket kössön”.

Trump egyértelműen Merkel asszony tudomására hozta, a globalizmust teljes erejéből támogatja, azt a globalizmust, ami Amerikát tönkretette, és ennek a cselekedetnek vége. Természetesen fogunk találni egy megoldást, a globalisták kiszolgálójának, a NATO-nak a felszámolására. Mert a NATO-tagállamok, a csődbe jutott bevándorlói országok nem képesek a szükséges pénzt a NATO finanszírozására előteremteni, mivel a millió és millió bevándorló élősködőit, terroristáit és bűnözőit kell eltartaniuk. Ezért követelte Trump a NATO-tagállamoktól, hogy a BIP jövedelmük 2 százalékát kell a hadi kiadásra fordítaniuk. Természetesen büntetővámokat fogunk Németországgal szemben foganatosítani – ezzel nem csak Németországnak, de az EU-nak is feltette a kötőféket. Természetesen az EU elitjei Merkel megalázását figyelemmel kísérték és levonták ebből a következtetéseket.

Trump célja továbbra is az EU felszámolása. A CfR (Council on Foreign Relation, a külföldi kapcsolatok tanácsa) Trump hatalomátvételéig úgy tartotta számon, hogy ez az amerikaiak titkos zsidó világkormánya. A leghatalmasabbak ebben a körben Soros, Rothschild és nem utolsósorban a FED felső vezetői, valamint a Wall-Street-Mágnások, ezek a Trump által mind ellenségnek nyilvánítottak. A CfR újsága a (Foreign Policy) felismerte, hogy Trump nem csak szét akarja verni az EU-t, de ehhez megvannak a lehetőségei is.

Merkel megalázasa ezzel még nem ért véget. Baden Baden-ben 2017. március 18-án a G-20 találkozón még Angela abban reménykedett, hogy sikerül neki a „világot leigázó“ globális-szabadkereskedelem biztosítása. Donald Trump zsidó pénzügyminisztere azonban, aki a zsidó pénzügyi hatalmat jól ismeri, Steven Mnuckin határozottan kijelentette, hogy a globális megállapodások ideje lejárt, a jövőben a kétoldalú megegyezéseket helyezi előtérbe. Ez természetesen felér egy háborús üzenettel az EU ellen. Orbán Viktorunk egy kicsit várhatott volna a CETA ratifikálásával. Nem hiszem el, hogy Orbán tanácsadói nem ismerték volna fel a világpolitika változásait és nem tudnák, hogy ez egy kívánságkoncert a lobbik részéről.

Mindaz, amit már tudunk, Trump határozottan felszámolja a globalizmust a multikulturizmusával együtt. Szimbolikusan „szánt szándákkal“ úgy időzítettek, hogy a világ előtt a muszlim beutazási törvényt és a világhazugság felszámolását az úgynevezett Holokauszt napon, 2017. január 27-én jelentette be. Röviddel előtte már kettő állami holokauszt szervezetet szüntetett meg. A leghatásosabban a holo-nyilatkozatában jelezte melyben a „6-millió zsidó”-t már nem is említette. A Trump holokauszt nyilatkozatában már nem jelenik meg a zsidó és a zsidó holokausztáldozat, ezzel azt jelezte, hogy olyan mint a holokauszt, megszűnt. Ezen következtében Németország elveszíti egzisztenciális alapjait. Ennek hatására a világhálón mindenhol a jajveszékelés megindult. A tiltakozások ellenére a Fehér Ház megvédte nyilatkozatát, azt a szöveget, mely magában foglalja a háborúkban elesettekre való megemlékezést.

A szakmai holokauszt-hazugságok jajveszékelése nem váratott sokáig magára. Az egyik legaljasabb szószólójuk a holorisztin Deborah Lipstadt vádaskodott az „atlantik” hasábjaiban. „Az a taktika, hogy a holokausztot zsidóságtól mentesítjük, ez nem kemény tagadás, de ugyanahhoz a végcélhoz vezetett.”

Azért, hogy Trump az „európai döntéshozót” (Washinton Post) megalázó disszipációval megfenyítette, még azért nem olyan biztosan ül a székében. Az ellenségei igen kemények, gondoljunk csak arra, mennyi időre volt szüksége Putyinnak, hogy az atlanti zsidóság erejét megtörje és az elnöki katonai gárdát felépítse.

Trump első gyengesége már abban megmutatkozott, hogy a nagy tiszteletbeli és orosz-szimpatizáns Michael Flynn tábornokot beáldozta a globalistáknak. Egyet biztosra vehetünk, hogy orosz WikiLeaks nyilvánosságra hozásai nélkül a választások kimenetele másképp alakult volna.

A második, hogy beáldozta Steven Bannon-t, ahogy igértem az oka!

Steven Bannon távozásának okai mélyrehatók, talán mondhatnánk Trump családja révén létrejött konfliktusok eredménye, pontosan Trump veje, a túl liberális Jared Kushner, akivel Bannonnak a nemzetbiztonság tanácsban szorosan együtt kellett volna működnie, ez az ami nem sikerült. A háttérről csak annyit, hogy a két testvér a Joshua és Jared Kushner valamint Ryan Williams 2017 januárjában létrehoztak egy „Carde“ névre hallgató online kereskedelmi lapot az ingatlanbefektetőknek. Ennek finanszírozására Trump és választói csapatának legnagyobb ellenségétől, Soros Györgytől vettek fel 259 millió dollár kölcsönt. Ezzel Soros György bekerült a Fehér Házba. Ez emlékeztet egy filmre: A keresztapa.

Trump ellenségei még mindig az állami igazgatási rendszerben kulcsfontosságú tisztségeket töltenek be és kitartóan igyekeznek ott, ahol lehetséges gátolni munkáját, s lépésről lépésre megpróbálják a hatalomtól megfosztani. A globalisták ezt nem adták fel, Flynn tábornok cseréjével egy újabb globalista került a hatalmi gépezetbe, a keménységéről hírhedt Herbert Raimond, Mc Master. Neki is tudható be a 2017. áprilisi, Szíria légitámaszának rakétával történt támadása.

Egy biztos, hogy Trump az oroszok nélkül emberigazságosan az USA-t nem tudja újból felépíteni. Sajnálatos módon még nem mert Putyinnal találkozni. Tart a globalista ellenségeitől, nem véletlenül, mert 2017. április 3-án egy másik támogatóját Steven Bannon távolították el az elnöki biztonsági tanácsból, s ez volt a második nagy csapás, amit nem tudott kivédeni. Putyin viszont Merkel látogatása előtt, de facto, Kelet-Ukrajnát Oroszország részének nyilvánította, azzal hogy az államhatárokat kitolta a front vonaláig. Megjelent a német nyelvű sputnyik internetes hírportálján 2017. március 13-án.

Mindenki csendben maradt, nem ordított fel senki, sem Merkel és az EU. Ezzel az úgynevezett minszki egyezmény hatályát veszítette. Közben Netanjahu 2017. március 9-én egy rövid vizitre Moszkvába utazott. Előtte az amerikai katonai hírportál, a Defense News arról számolt be, hogy Natenjahu nem fogja az Iráni jelenlétet Szíriában tolerálni. Putyin válasza mentesítési jegyzet volt, a látogatás után nem volt közös újságírói tájékoztató. Az újságírók megkérdezésére csak annyit válaszolt, hogy a közel-keleti helyzetről és a terror elleni harcokról folytatott eszmecserét Putyinnal. Iránt meg se említette.

Putyin még februárban arról tájékoztatta az újonnan választott amerikai elnököt, hogy Oroszország nem fog megválni a bevált szövetségeseitől, ezalatt értendő Kína és Irán.

Ezek a szavak csakis egy hatalmi helyzetből lehetségesek. Nem Putyinnak van szüksége Trumpra, hanem fordítva. És Törökország modern nagy technikájú, nagy távolságú föld-lég-rakétákat vásárol Oroszországtól az S-400 típust. Ezt a rakétát a NATO harcászati gépei ellen fejlesztették ki, na ja, Törökország NATO-tag! Természetesen ezt a hírt az oroszok, mint egy jelt foganatosították a NATO- és Nyugat között.

Ezzel jelezte Putyin, ha Trump nem tudja a globalistákat feltartóztatni, geopolitikailag egyre több terület kerül ellenőrzése alá, amerikai és Trump Amerikája is, s ha szükséges lesz, be tudja őket dönteni.

Trump kelj fel Jancsi, meg kell, hogy teremtse a belső forradalmat.
Trump képes lesz ezt megcsinálni, ha a pozícióját sikerül biztosítania. Különösen, ha a katonai erőt a maga oldalára tudja állítani, így csakis a belső amerikai forradalomra, polgárháborúra kell, hogy figyeljen, hogy az etnikai szétválasztódás megkezdődjön. Ekkor lehetséges a fehér amerikaiaknak a különböző etnikumokkal egy új államot létrehoznia és „újból lehetősége lesz nagyra nőnie”. Trumpnak csak egyre kell gondolnia a történelemben. Perzsia királya Darius, aki egy igen hatalmas létszámú ütőképes hadat vezényelt és i. e. 331. október 1-jén hadba szállt a nagy Alexanderrel (Nagy Sándor), természetesen a homogén görög haderő lényegesen ütőképesebb volt a multikulti ellenfelével szemben, így sikerült az első világhatalmat szétvernie.

Ha a globalistáknak, Trump ellenségeinek sikerül őt megdönteni, az Egyesült Államok soha nem lesz olyan, mint valamikor a zsidó lobbik alatt volt. Trump a teremtői rendet újra felélesztette és ez az elkövetkezendő évszázadra is kihatással lesz. A tűz a desztilláció alatt már ég, hogy ép, egészségesebb emberi lények születhessenek. Amerika ideiglenesen elsüllyedhet egy káoszba, de mint egy fehér hatalom újra feltámadhat.
Ezt az amerikai multikulturális „kísérletet”, az Egyesült Államokat gazdaságilag már nem lehet megreformálni, vagyis nem lehetséges normális életkörülményeket megteremteni. A multikulturális emberi massza nem képes teljesítményre, már azért sem, mert a fundamentális érdekközössége nem engedi, mert mindenki egymás ellen küzd. Az emberi elme oly annyira különböző, hogy gondolkodásai, céljai a különböző etnikumoknak nem enged meg gyümölcsöző együttélést. Erre legjobb példa a magyarországi cigányság! 600 év nem volt elegendő, hogy integráljuk őket!

Személyeket idéznék, akik már ezt lényegesen korábban látták.

Egy volt német US-nagykövet, Richard Burt: „az amerikai multikulturalizmus hatalmas teher az amerikai gazdaságnak. A homogén társadalmak, mint Japán vagy Németország a világpiacon lényegesen versenyképesebbek.” (Frankfurter Allgemeine Zeitung, 1991. december 14.)

A volt japán szállítmányozási miniszter, Shintaro Ishihara 1986-ban, a Kyodo News Seriven ezt mondta: „az Egyesült Államoknak a nagy többsége átlag alatti minőség, mert nagyon sok a fekete, Puerto Rico-i és mexikói. (articles.latimes.com, 1992. január 23.)

Egy másik személyiség, Eiji Toyoda, a sikeres autógyártó: „az amerikaiak nem tudnak jó autót gyártani, mert egy szemét faj.” (Der Spiegel 25/17.06.1991S. 141).

A desztillált ép etnikai erő.
Adolf Hitler annak idején képes volt a nyomort legyőzni és képes volt egy haldokló népből újból egy boldogságban élhető nemzetet felállítani, mert a németek a Versailles-i haláldiktátum ellenére homogének maradtak. Ez az, amit a globalista zsidóság nem felejtett el a világmegsemmisítésének kivitelezésében.
Egyetlen egy nép nem maradhat homogén, s ezzel mindennemű ellenállási erő megsemmisül, majd kinevelődik egy karakter nélküli, gerinctelen világ-kevert-tömeg, melyet az erre szolgáló elit vezetők vezetnek.

A faji kérdésben Trump igen könnyen bukhat, ha nem elég gyorsan készíti elő az etnikai kiválasztódási programot és a teremtő faj rendszer pusztítóit, az ellenségeit, az állami gépezetből el nem távolítja. Az amerikai fajok között nincs élet konszenzus, ez tisztán látható, mert a fehér amerikaiak továbbra is akarják a Trump által bevezetett beutazási tilalom fenntartását a muzulmánokkal szemben. De a nem fehér elitje hajlamos a multikulturális bevándorlásra és ezzel képes az országot a világ ingyenélőivel elárasztani.

A lobbi bírói rendszeren keresztül akarják a Trumpot sakk-mattra tenni.
Az első muzulmán beutazási tilalmát egy liberális, a még Obama által kinevezett bíró azzal a céllal utasította el, hogy a nagy nyilvánosság előtt Trumpot lejárassa. Ugyanezt megismételte egy másik Honoluluban, akit még szintén Obama nevezett ki. Az első bíró James L. Robart különböző fajokból adaptált gyermekeket. A második bíró, aki szintén az átdolgozott beutazási tilalmat elvetette, Derrick Watson Honoluluból, ő nem tartozik a fehér etnikumhoz. Alles klar. Az aktivitásokból kitűnik, hogy Trump ne csak látszatból legyen gyenge, de azzá akarják formálni. Az elnöki hatáskörét akarják aláásni és ezzel végül is megdönteni. Trump maga is felismerte, mikor 2017. március 15-én több ezer támogatója előtt Neshvillebe gúnyosan így fejezte ki magát: „ugye nem hiszitek, hogy az Obama által kinevezett bírók politikai meggondolásból döntöttek így? Ez a döntés azt tükrözi, hogy gyengék vagyunk. Ezért fogjuk majd az első eredetit, a keményebb beutazási tilalmat bevezetni.”

A kép teljesen tiszta, a globalisták, a Rothschildok, Soros és a FED minden egy lapra tettek, hogy Trumpot meg kell dönteni. Egy népfelkelést már nem akarnak kockáztatni, holott, be volt tervezve, miért? Mert a fehérek határozottan felkészültek a harcra. Ezért úgy döntöttek, hogy a globalista segítőkkel a jura területén igyekeznek Trump munkáját gátolni, amit a rendszermédia is beismert: „közben lényegesen többről van szó, egy alapelvi kérdés, hogy végül is mekkora hatalma van egy US-elnöknek.”

Ha figyelmesek vagyunk, fel lehet ismerni Trump beszédeiben még ha durva retorikát is használ az oroszokkal szemben, ez csak egy védelmi fal a belső ellenséggel szemben, hogy a konszolidáció időszakában a hatalmukat kielégítse. A nyilvános beszédeiben észrevehető, hogy az összeesküvői hatalom (Deep State) (állam az államban) előtt hajbókol, mikor Putyintól eltávolodik. A Foxnews megkérdezte, hogy miért nem távolodik el Putyintól, mert ő végül is egy „gyilkos” Erre Trump: „tiszteletben tartom Putyint… van rengeteg gyilkos. Nekünk nagyon sok gyilkosunk van. Mit gondol? A mi országunk ártatlan?”

Nem kérdés, Trump még messzemenőkig nem ül a nyeregben, nem tudja a kívánatos orosz politikáját megkezdeni. El kellene Trumpnak kezdeni, amit a republikánus szenátora, Steven King javasolt, az adminisztrációt az „ellenségektől” megtisztítani, mert különben a szekerünk megakad, és nem tudunk tovább haladni. King: „a kormányzói körökben a baloldaliaktól meg kell szabadulnunk, mielőtt a hűtlen, illegális, és áruló akciók elsüllyesztenek bennünket. Fel kell kutatnunk azokat, akik a kormány ellen dolgoznak és a sorainkat ezektől megtisztítani.” (newsmax.com, 2017. március 7.)

Alapjában véve, Trump országának megmentő politikájának megvalósulási lehetősége katonai puccs segítségével lehetséges, mert szükségessé vált a rendszer teljes átalakítása és egyben a „Deep-Staate- összeesküvőitől” való teljes szabadulás.

A választások során történt kémkedési akciók.
A Trump Tower telefonvonalainak lehallgatásáról, a Fox News tv moderátora, egy amerikai jogász Andrew Napolitano 2017.03.14-én a Fox & Friedens adásában a következőket mondta: „Obama nem hatalmi rendszerein keresztül hallgattatta le, hanem egy angol titkosszolgálati szervnek adott megbízást. Így nem lehetett az Obama-kormányhoz a cselekményeket visszakövetni. Három hírszolgálati forrás is megerősítette, hogy Obama a kommandóstruktúrán kívül operált. Nem használta fel a NSA-t, nem a CIA-t, nem az FBI-t és nem a igazságügyi minisztériumot, hanem egy angol hírszolgáltatót bízatott meg, a GCHQ-t, akiknek lehetősége volt a NSA-adatbankjába belépni. Ez az ember, aki ezt a megbízást kiadta, három nap múlva a Trump beiktatása után felmondott.”

A végső harc az emberiségért

A harc egy új Amerikáért már a választások idején tobzott, a rázkódás megkezdődött a Trump felesketése után és ez dübörög még ma is. Putyin a nemzeti világpolitikájának a megvalósításában inkább a biztosat választotta, a megvalósítását veszély esetén akár Trump nélkül is kivitelezi. Természetesen Trumppal könnyebb lenne.
Néha fel lehet ismerni Trump kitöréseit a kongresszus előtti beszédében, 2017. február 28-án, ahol egyértelműen és világosan elmondta: „Amerika hellyel-közzel, hatbillió dollárt költött a Közel-Keletre, hol ott a hazai infrastruktúra leamortizálódott. Hatbillió dollárból országunkat újból felépíthettük volna, nem egyszer, hanem kétszer vagy akár háromszor is.”

Kire is gondolhatott Donald Trump a közel-keleti kiadásoknál, ha nem Izraelre, vagy ténylegesen Izraelre? De észrevehető, hogy pragmatikusan látszólag Izraelre tereli a figyelmet. De nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a nemzeti államokban gondolkodó zsidó lobbi nélkül, ellentétben a Soros és a többiek, egy summányi lehetősége nem lett volna a globalista lobbik ellen. Az, hogy az Ivanka lánya a zsidó Jared Kushner-hez ment férjhez, nem hoz neki előnyt, mert a Kushner a házasságával a Talmud szerint, egy „Schickse-t” vett feleségül, akit a talmudista zsidók lenéznek. Még ezzel itt nincs vége, Ivánka lányának a zsidó vallás felvételét még hivatalosan Izraelben nem ismerték el. Jewishpress.com (Ivánka nagyon sajnáljuk, de a legfelsőbb rabbinai-ítélőszék a konvenciódat nem fogadta el.)

Ha az elmúlt időszak világeseményeit egy mondatban kellene összefoglalni, ez úgy hangzik, hogy út a nemzeti világforradalom felé.

A világot megrengető forradalmi változások előtt állunk. A Trump-kormányzat szintén célba vette a Vlagyimir Putyin által elindított nemzetállamok felállítási rendjét. Trump célja a kereszténység védelme az iszlámmal szemben, elutasítva a homoszexualitást és ezzel szemben támogatni a normál családok kialakulását, így kezdetét vette egy antiglobalista US-politika.

A következő törvényjavaslat került 2017. február 2-án a napvilágra. Valaki jóindulatból a Fehér Házból kijuttatva a londoni Independentnek: „a házasság, egy férfi és egy nő közötti kapcsolat. A szexuális kapcsolat egy férfi és egy nő között jön létre. Azt, hogy valaki hím vagy nőstény, azt az anatómiai törvények határozzák meg, fizikálisan vagy genetikailag.”

Hogy egyeseknek tetszik vagy nem, a világ emberisége alapvető változások előtt áll. Mihamarabb megérkezünk egy új világba, ahol a teremtői törvények lesznek az uralkodók és ezzel kezdetét veszi egy ép és egészségesebb emberi faj kialakulása.

A fentiekben összefoglaltuk az amerikai politikai, az európai és a német eseményeket és most fel kell tenni a kérdést, hogy milyen hatással van ez hazánkra.

Trump megtámadta a Soros György aktivistáit az USA-ban, majd felelőssé tette az ukrajnai eseményekért. Maga Orbán, Soros szülöttje is ellene fordult azzal, hogy megnehezíti a CEU működését, a felsőoktatási törvény módosításával. Közben kiderült, hogy a CEU a New York-i bejegyzett címén nem működik semmilyen egyetem, ez a címe a Soros György Nyílt Társadalom Alapítvány központjának. Az is jogos az Orbán-kormány részéről, hogy nincs akadálya az itt működésnek, csak meg kell állapodni az USA-val egy államközi szerződésben a két ország oktatási és kulturális életéről.

A bevándorlási politikában megépítettük a második falat és egy senki földjét hoztunk létre, egy tranzitzónát. Mi ebben a kivetnivaló? Védjük hazánk határait a betolakodóktól. Az eredményét ismerjük. A következményeit viszont, amit az EU szándékozik tenni Magyarországgal szemben, viselnünk kell, ha továbbra is egy szabad és bevándorlóktól mentes országban szeretnénk élni. „ a bevándorlás az egy kedvezmény és nem jog” de ez az ENSZ alapokmányában is le van fektetve!

Természetesen a Jobbik is vérszemet kapott a választási kampány megindításával, „Ti dolgoztok. Ők lopnak.“ Hogy felhívja az emberek figyelmét az országban történtekre, igen figyelemfelkeltő plakát. Mi lenne, ha a valódi globalistákra hívnánk fel a figyelmet és lelepleznénk. Soros igyekszik aktivizálni globalista embereit Gyurcsánnyal ez élen.

Fel kell, hogy ismerjük, hogy valójában kik az emberiség ellenségei. Nem vitatom Orbán és bandája igen nagy károkat okozott az országnak s a mai napig okoz. Az EU a támogatásaival igencsak meggazdagította a mindenkori ország vezetőit, ez történt most is. Az EU-támogatás túlnyomó része a vezetői réteg zsebébe vándorolt. Így jutalmazza az EU a kiszolgálóit.

Azt, hogy nemzetibe bújtatják magukat, ez csak egy szemfényvesztés. Mindaddig, amíg nem fedjük fel az ellenségeinket nehéz lesz ezt az országot, az ország lakosságát, a népet egy nemzetté formálni és újból egy jólétben és boldogságban igazságos teremtői megvalósulásba visszavezetni.

A harangokat megkongatták, itt az ideje a cselekedetnek!

Aramis von Pentrado


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »