A zsidó intelmek ellenére a szabadságpárttal bútorozna össze Kurz

A zsidó intelmek ellenére a szabadságpárttal bútorozna össze Kurz

A választásokon győztes Osztrák Néppárt (ÖVP) az Osztrák Szabadságpárttal (FPÖ) kezd koalíciós tárgyalásokat – jelentette be a konzervatívokat vezető Sebastian Kurz kedden Bécsben.

A 31 éves kancellárjelölt azzal indokolta döntését, hogy a két párt politikájában sok a tartalmi átfedés, és mindketten a gyökeres változás hívei.

"Ausztria kiérdemelte a gyors kormányalakítást" – mondta a leköszönő kormányban külügyminiszteri tisztséget betöltő Kurz.

Az ÖVP és az FPÖ szeretné zéróra csökkenteni az illegális bevándorlást, kevésbé vonzóvá tenné az osztrák jóléti rendszert a gazdasági bevándorlók számára, és adócsökkentést tervez az alsó jövedelemkategóriákba tartozók számára.

Hírdetés

"Óva intett" ettől a Zsidó Világkongresszus

Mint ismeretes, az osztrák választási eredmények kihirdetése után a Zsidó Világkongresszus "óva intett" attól, hogy az Osztrák Szabadságpárt részt vegyen a következő osztrák kormánykoalícióban, mert szerintük az FPÖ olyan "szélsőséges párt", amely "pártolja a rasszizmust és az antiszemitizmust, illetve indulatokat szít a kisebbségek ellen".

"Szomorú és aggasztó, hogy egy ilyen formáció a szavazatok több mint negyedét megszerezte, és akár az ország második legerősebb pártjává válhat az FPÖ" – jelentette ki közleményében Ronald Lauder, a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke.

Mi már akkor jeleztük, hogy érthetetlen a zsidó ajvék, hiszen a pártelnök Strache letette az esküt nekik Izraelben.

(Kuruc.info – MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »