A zavart Biden elsétált a többi vezetőtől a G7-csúcson. Meloni lépett közbe (videóval)

A zavart Biden elsétált a többi vezetőtől a G7-csúcson. Meloni lépett közbe (videóval)

Joe Biden amerikai elnök ismét kétséget ébresztett mentális egészségével kapcsolatban. Ezúttal a dél-olaszországi G7-csopor csúcstalálkozóján sétált el zavartan, ok nélkül a többi politikustól, miközben azok az ejtőernyősök bemutatóját kísérték figyelemmel.

A videón látható, hogy Biden a többi politikus között áll – köztük Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság vezetője, Emmanuel Macron francia elnök, Rishi Sunak brit miniszterelnök és Giorgia Meloni olasz miniszterelnök –, akik az ejtőernyősöket nézik. Ekkor Biden hirtelen oldalra fordul, és egy ismeretlen cél felé indul. Ezután megáll, és a kezével integet.

Hírdetés

A többi vezetőn látni, nem tudják, hogyan reagáljanak. Csak Meloni lép közbe, aki észrevétlenül közeledik Biden felé, megveregeti a vállát, és ismét az ejtőernyősökre irányítja a figyelmét. Amikor Biden megfordul, kissé révedt, zavart tekintete van. Ezután felveszi a napszemüvegét, a többi vezető csatlakozik hozzá, és tovább nézik a műsort.

Ez egy újabb pillanat a sok közül, amikor Joe Biden zavartan vagy fáradtan viselkedett a nyilvánosság előtt. A kritikusok szerint ez logikus kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy sikerül-e egyáltalán lebonyolítania a következő választási időszakot abban az esetben, ha novemberben megnyeri a választást a republikánusok kedvence, Donald Trump exelnök ellen.

Štandard.sk, Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »