A washingtoni korrupció páratlan a történelemben

A washingtoni korrupció páratlan a történelemben

PAUL CRAIG ROBERTS

Paul Craig Roberts, Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára ezzel a bekezdéssel kezdi cikkét:

„Dr. George Szamuely, a London Metropolitan University Globális Politika Intézetének kiváló tagja brit állampolgár és nem foglal állást egyik oldal mellett sem az amerikai politikában. Gondosan megvizsgálta az úgynevezett orosz dossziét és azt írja, hogy az teljes mértékben Hillary demokratáinak a műve volt”.

Roberts később azt írja, hogy e ténnyel kapcsolatban a prostituált média pontosan azon hazugságokat mondta, mint amelyeket kellett neki. Ezen összeesküvés következménye az volt, hogy Trump elnökségének első évét eltékozolta és megakadályozták Trumpot abban, hogy csökkentse a veszélyesen nagy feszültséget az orosz nukleáris hatalommal. Ez nem csak Trump elnöknek tesz rosszat, hanem az amerikai népnek és az egész bolygónknak.

Dr. Szamuely ismerteti a korrupt amerikai establishment gyomorforgató részleteit, ami a nép és nem az uralkodó érdekcsoportok által megválasztott amerikai elnök elpusztítása a célja.

Ezután részleteket ismertet a cikkből, mint azt, hogy 2006-ban „a cionista neokonzervatív Richard Perle, a védelmi politikai tanács volt tagja és helyettes védelmi miniszter nem regisztrált ügynöke volt Törökországnak, és nem tartóztatták le, amiért  megsértette a bejegyzési törvényt”.

Hírdetés

De bezzeg Paul Manafortot most letartóztatták, noha semmi köze a Russiagate-hez. Azért tartóztatták le, mert a Russiagate előtt egy évtizeddel nem jelentette vagyonnyilatkozatában, hogy az ukrán kormány nem regisztrált ügynökeként kapott pénzt Kijevtől.

Mert Manafort más. Ő Trump elnöki kampányának a menedzsere volt.

A mai amerikai szövetségi bíróságokon a vádakat nem kell bizonyítani, csak elmondani.

Manafort vagy Trump az igazságügyi rendszertől mindenre számíthat, csak igazságra nem.

Az amerikai „igazságügyi” rendszerben évtizedek óta nincs igazság.

/Roberts megadja a linket Szamuely eredeti cikkére: http://theduran.com/obama-hillary-clinton-weaponized-dossier/

/Roberts megadja a linket Szamuely eredeti cikkére: http://theduran.com/obama-hillary-clinton-weaponized-dossier/

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »