A vízcsapból is antiszemitázás folyik

A vízcsapból is antiszemitázás folyik

A vízcsapból is antiszemitázás folyik. A cionista hatalom érdeke szerint működő propagandának köszönhetően egyfolytában ömlik a gusztustalan provokátorok fröcsögése, nyakunkba zúdítva újabbnál újabb feszültséget, nyugtalanságot. Márpedig a történelemtudás hiányos ismerete nem ment fel senkit a hazug állítások előbb-utóbbi felelősségre vonása alól.

A legfrissebb hírek szerint az izraeli külügy ismét aggódik amiatt, hogy Magyarországon “újra próbálják írni a holokauszt történelmét”, és a Magyarországot vezető Horthy Miklós abban betöltött szerepét. A csekély történelmi tudás birtokában lévő zsidó “szakemberek” ismét Magyarországot vették napirendi pontjukra, miszerint “egyes kormányzati tényezők megengedők az antiszemita folyamatokkal szemben”. Nagy Andor magyar nagykövetet sikerült ismét előállítani, az eseményekről izraeli lapok számoltak be.

Vegyük csak sorra és igazítsunk helyre néhány “apró” momentumot. Alapként induljunk ki abból az egyszerű tényből, miért kerülhettek a zsidók történelmük során olyan sokszor szerencsétlen helyzetbe. A talmud tanítása szerint a zsidó nép nem munkára született. Szent írásuk szerint ők valamiféle felsőbbrendű lények és sajnos a mai napig ebben a tévhitben élnek. A zsidóság történelmi szerencsétlensége alapvetően mindig a világhatalomra törekvésüknek volt köszönhető. Nem tanultak saját bajukból, képtelenek elfogadni, hogy a világot nem ők irányítják, következésképpen a nemzetek haragja előbb-utóbb utoléri őket és elemi erővel sújt le rájuk. Ezzel pedig számolniuk kell, a világ bármely pontján próbálnak új hazát keresve gyökeret ereszteni.

Horthy Miklós történelmi nagyságát pocskonidázniuk több szempontból is enyhén szólva illetlen. Egyrészt, mert – jóhiszeműen feltételezve – tudatlanság, történelmi ismeretek hiányosságára utal, ha nevét felkapva, antiszemitázva, Magyarország egykori kormányzóját mocskolják, másrészt pedig a zsidóság saját maga is részese volt annak a virágzó korszaknak, amelyet a kormányzó teremtett meg 1919-44-ig.

Hírdetés

A zsidóság Magyarországon hálával tartozik Horthy Miklósnak. A süket füleknek (na és persze a képzetlenség hiányából fakadó homálynak) köszönhetően, Magyarországról most mi bömböljük Izraelbe, hátha az illetékesek végre megértik:

Horthy megtette azt Hitlerrel szemben, amit a német befolyás alatt lévő államok egyetlenegy vezetőjének sem volt bátorsága megtenni! A kormányzó a román kiugrás (augusztus 23.) keltette káoszban lemondatta Sztójayt (helyére Lakatos Géza került). E lépéseknek köszönhetően  megmenekült a Budapesten összezsúfolódott közel negyedmillió zsidó állampolgár.

A korszaknak egyébként a világ és Európa is sokat köszönhet (illik azt is ismerni, hogy az új gyárak és üzemek élén legtöbb esetben zsidó származású magyar állt. Ebben az országban a történelem során békében élt zsidó, cigány és mindenféle nemzetiség, egészen addig, amíg a néhány cionista feje tetejére nem állította a világot). A teljesség igénye nélkül említsük meg például a Ganz, Weiss Manfréd, Láng, Tungsram, Hoffer, Telefongyár, Kábel Művek, Chinoin, Richter, Ózdi Vasművek gyárakat. Ne feledjük, hogy ebben a korban nyílt meg a kontinens első földalatti vasútvonala de a világ első telefonhírmondó központja is. Az oktatás, az orvosi ellátás és a közbiztonság mintaszerűen volt megszervezve. A magyarság bebizonyította, hogy az 1920. június 4-én aláírt legnagyobb tragédiából is van kiút, ha a csüggedést,- a hit és a tenni akarás váltotta fel az emberekben. Magyarország vezetői értették a dolgukat.

Tudomásul kell venni, Magyarországon a zsidók minden ügyeskedés ellenére, olyan csekély létszámú kisebbségben élnek, akik eredetükre és szerencsétlen sorsukra hivatkozva, egyébként is több jogot élveznek, mint más kisebbségben élő honfitársaink (a többségről nem beszélve). Ennek a szerencsétlen világnézettel megáldott kisebbségnek az érdekeiért akár Izraelből, akár itthon  bömbölni teljesen felesleges.

magyartudat.com


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »