A Visegrádi Csoport a Hitehagyottak Egyesülete

 

NIF: Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter figyelmeztette a Visegrádi csoportot nehogy a Hitehagyottak Egyesületévé váljanak!!!

A Visegrádi Csoport mélyen egyetért abban, hogy  egyáltalán nem kellenek nekik a migránsok és különösen nem azok, akiket Brüsszel irányít majd nekik!

FILE – In this February 8, 2016 file photo, Macedonian Army soldiers erect a second fence on the border line with Greece, near the southern Macedonia’s town of Gevgelija. Six nations from Central and Eastern Europe meet Monday in Prague to discuss plans for a new “line of defense” for Europe that involves a double fence along Greece’s northern border. (AP Photo/Boris Grdanoski, File)

Görögországot, hatalmas tartozásai és államcsőd széli állapota miatt zsarolják Brüsszelből! Tehát a görögök továbbra is minden mennyiségben eresztik át a ránkvándorlókat! A macedónok dupla kerítéssel védik az EU hatarait. Brüsszelnek ez, nem furcsa (?) egyáltalán nem tetszik! A Kallergi Díjjal kitüntetett “európai” vezetők megvalósítják egy díszgój, Kallergi, álmát!

Az Európai Egyesült Államok létrejöttében a nemzetállamok hatalmas akadályt jelentenek. Ezt már Brezinsky, a legtekintélyesebb amerikai geopolitikus, is megírta könyvében. amit 1997-ben adott ki! Tehát erőteljesen és könyörtelenül szét kell rombolni a nemzeti identitásokat és az ehhez kapcsolódó nemzeti államokat, a nacionalizmust minden nemzetnek le kell nyomni a torkan, mielőtt az elhagyná a száját! Ebben pedig senki más segítségére nem számíthat Brüsszel, mint a nemzetállamokban élő zsidóságra! Újra a zsidóság tornászta magát abba a pozícióba, hogy belülről rágja szét az EU-t és a nemzetállamokat!

Orbán Viktor bejelentette, hogy

Hírdetés

újabb kerítéseket fogunk építtetni és ezzel a román-magyar határra gondolt. – írja a Spiegel Online.Ellent fogunk állni minden brüsszeli menekült-kontingens elosztásnak!

Transyadmin

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magyarország, Lengyelország, a Cseh Köztársaság és Szlovákia egyaránt kifejezte hajlandóságát arra vonatkozóan, hogy blokkolja a balkáni bevándorlási útvonalat és megállítsa a migránsok beözönlését Európába – összegzi a helyzet egy német napilap.

A Spiegel Online a Visegrádi Csoport vezető politikusait idézve mutatja be, hogy a régió országai együtt erőteljesebb fellépést mutatnának a bevándorlás leállítása érdekében. Többek között idézi Miroslav Lajcak szlovák külügyminisztert, aki kijelentette, hogy helytelen lépés Törökország kezébe adni a bevándorlás feletti kontrollt. “Ameddig nincs közös európai stratégia a migrációs válság rendezésére, legitimnek tekinthető minden olyan intézkedés, amit a balkáni országok saját határaik védelme érdekében hoznak.” A diplomata szerint Európa nem hagyatkozhat Törökországra az európai problémák megoldásában, és azon felül, hogy a bevándorlás közös európai probléma, a megoldására hozott eddigi intézkedések hatékonysága “megkérdőjelezhető”. Lajcek szerint az európai országok eddigi lépései – különösen Németországé – csak tovább mérgesítették a válságot, és hozzájárultak a migráció fokozódásához.

Magyarország, Lengyelország, a Cseh Köztársaság és Szlovákia együttes erővel fogja támogatni Macedóniát, amely a közelmúltban bejelentette, hogy lezárja Görögországgal közös határvonalát, és ezzel elősegíti a balkáni bevándorlási útvonal elzárását a migránsok elől. A cikk szerint a kelet-európai országok mostanra nyílt konfrontációban állnak Angela Merkel német kancellárral.

Korábban Sebastian Kurz osztrák külügyminiszter jelentette be, hogy Ausztria lezárná határait a menekültek előtt, miután 37 ezer főt már befogadtak. Az intézkedést megelőzően azonban Ausztria előzetes tárgyalásokat folytat a balkáni migrációs útvonalon elhelyezkedő országokkal. Amennyiben az osztrák határ lezárásra kerül, Macedónia azon nyomban le kell zárja saját határait, a V4 országai és Ausztria pedig együttes erővel támogatják ebben a macedón hatóságokat.

Forras: http://www.spiegel.de/politik/ausland/visegrad-gipfel-viktor-orban-gegen-fluechtlingskontingente-a-1077492.html, hidfo.ru nyoman

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Európai Egyesült Államok, Geopolitika Tagged: ránkvándorlási válság, Visegrádi Csoport


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »