A világ nem fogja túlélni az amerikai neokonok hegemónia doktrínáját

A világ nem fogja  túlélni az amerikai neokonok hegemónia doktrínáját

PAUL CRAIG ROBERTS

Az amerikai kormány démoni kezekben van. Erre tele vagyunk bizonyítékokkal.

Az FBI, az igazságügyi minisztérium és a Demokrata Párt Nemzeti Bizottsága összeesküvést sző az amerikai demokrácia és az Egyesült Államok elnöke ellen a prostituált média teljes támogatásával.

Ha ez nem elég, akkor ott van a Pentagon új nukleáris terve.

Korábban a nukleáris fegyverekre úgy tekintettek, mint amelyeket nem lehet bevetni, kivéve nukleáris támadás után ellencsapásként.

Most már hagyományos támadás esetén is. De az amerikai nukleáris arzenál kis része is elegendő a Föld elpusztítására.

Hírdetés

Egyszerű őrület, hogy az új nukleáris terv lehetővé teszi e fegyverek bevetését olyan országok ellen is, amelyeknek egyáltalán nincsenek atomfegyvereik.

Trump elnököt vádolják az agresszív amerikai nukleáris terv kidolgozásáért. Holott a dokumentum egyszerűen neokonzervatív termék. Trump talán megakadályozhatta volna a terv kiadását, de hatalmas nyomás alatt áll, hogy Putyinnal esküdött össze választási győzelmére Hillaryval szemben. Trump nem engedheti meg magának, hogy maga ellen fordítsa a neokonizált Pentagont.

„A neokonok összeesküvők kis csoportja. Legtöbbjük Izraellel szövetséges zsidók. Közülük egyesek kettős állampolgárok. Az amerikai világhegemónia doktrínáját ötlötték ki”.

Neokonzervatívokként uralják az amerikai külpolitikát és ez magyarázza az amerikai ellenségeskedést Oroszország és Kína ellen. „Az amerikai hadsereget arra is használják, hogy eltakarítsák azon kormányokat a Közel-Keleten, amelyeket Izrael saját terjeszkedése akadályainak tekint. az USA két évtizede  Izrael érdekében harcol a Közel-Keleten. Ez a tény bizonyítja az őrült neokonzervatívok  hatalmát és befolyását.  Egészen biztos, hogy az olyan őrültek, mint a neokonzervatívok, nukleáris támadást indítanának Oroszország és Kína ellen. Az orosz és a kínai kormány a jelek szerint egyáltalában nincs tisztában azzal a fenyegetéssel, amit a neokonzervatívok jelentenek nekik. Soha nem beszéltem még olyan oroszokkal vagy kínaiakkal, akik tudatában lettek volna a neokonzervatív ideológiával. Lehet, hogy az túlzottan őrült ahhoz, hogy megértsék.”

A neokonok tudják, hogy ha képtelenek még pár ezer afganisztáni tálibot is legyőzni, Oroszország vagy Kína megszállása öngyilkosság lenne az amerikai hadseregnek. Ezért akarnak nukleáris fegyvereket bevetni ellenük.

/A szerző Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára, a közgazdaság professzora, a Wall Street Journal volt szerkesztője, stb./


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »