A világ legszebb kisfiúja már felnőtt: hogy néz ki ma? Szülei milliókat kerestek a szépségén! FOTÓK

A világ legszebb kisfiúja már felnőtt: hogy néz ki ma? Szülei milliókat kerestek a szépségén! FOTÓK

A világ legszebb kisfiúja már felnőtt: hogy néz ki ma? Szülei milliókat kerestek a szépségén! FOTÓK Mislay Edit2024. 06. 20., cs – 17:19

Bár William Franklyn-Miller még csak 19 éves, máris olyan címet birtokol, amelyet sok férfi irigyel. Tökéletes külseje az egyik legjóképűbb fiúvá teszi. De a tökéletes vonások nem elégségesek…

William Franklyn-Miller sok szempontból olyan, mint bármelyik 19 éves fiú: iskolába jár, rögbizik és a barátaival lóg. De van egy különbség: Willnek közel kétmillió követője van az Instagramon, és tökéletes külseje miatt a világ legszebb fiúi között tartják számon. Már 12 évesen is rekordokat döntött a külsejével.

Hírdetés

A jóképű fiú karrierje elég ártatlanul kezdődött. A melbourne-i diák egyik napról a másikra a közösségi média szenzációjává vált, miután egy japán diáklány posztolt róla egy fotót a Twitteren. William akkor még csak 12 éves volt. Hisztériahullám tört ki, miután a videóját többen is látták. Üzenetek százai árasztották el a fiókját, és egyre többen jelentkeztek, akik nem tudtak betelni a jóképű fiúval.

„Három másodpercenként százzal nőtt a követőim száma” – mesélte Will a Daily Mailnek. – Azt hittük, hogy kamu követők, amikor ennyien voltak.” Shannon Franklyn-Miller, Will édesanyja aggódott, hogy a fia fiókját feltörték. Csak akkor jöttek rá, mi történt, és mekkora szenzáció kerekedett, amikor az emberek elkezdték kommentelni, hogy látták Willt a Twitteren.

A fiú azonnal szenzációvá vált, és a japán média azon versengett, hogy ki láthatja vendégül. Modell lett, számos kampány arca – és úgymond márkát épített a külsejére alapozva. A mai napig modellkedik és színészkedik, és úgy tűnik, csillaga egyre emelkedik.

(pluska.sk)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »