A Vietkong lecsapott Izraelre – rettenetes antiszemita merénylet történt

A Vietkong lecsapott Izraelre – rettenetes antiszemita merénylet történt

A 4chan (/pol/) nemzetközi vitafórumának visszhangja az esetről és válogatás a hozzászólásokból:

Német: Egy vietnámi vendéglős megtagadta izraeli vendégek kiszolgálását, és kidobta a családot a boltból, mert zsidók voltak. A jelenet 3 nap alatt máris 250 ezer lájkot és 40 millió megtekintést gyűjtött.

1. rész felirata: A családunkat kihajítják egy üzletből, mert zsidók vagyunk!
Vietnámi: Tűnés az üzletemből! Ne üljetek ide!
Zsidó: Miért?
Vietnámi: Az üzletem nem fogad el embereket a ti országotokból.
Zsidó: Mert zsidók vagyunk?
Vietnámi: Nem, nem, nem látlak titeket szívesen.
Zsidó: Kizavarod a feleségemet és a gyerekeimet?
2. rész felirata: Egy „palesztinpárti” kidob minket az üzletéből, mert zsidók vagyunk
Vietnámi (miközben felmutatja a középső ujját a zsidónak): Szabadságot Palesztinának! Mi csak embereket látunk szívesen, meg kutyákat és macskákat…
Zsidó: Akarsz még valami mást mondani?
Vietnámi: Nem
Zsidó: Engem zsidóként embernek tartasz?
A vietnámi erre nem válaszol.
Vietnámi nő: Menjetek, menjetek…
Zsidó nő: Azt mondja nekem, hogy Izrael bombákat küld, vigyázz a kölykeidre, mert Izrael bombát fog küldeni…
Zsidó: Akkor most fussunk el?
Vietnámi: Haladjatok tovább…
Zsidó: Mert jönnek a bombák?
Vietnámi: Igen (kuncogva). A bomba automata, rárepül a bébire… Ti honnan jöttök?
Zsidó: Palesztinából.
Vietnámi: Ti palesztinok vagytok?
Zsidó: Igen.
Vietnámi: Jó, akkor szívesen látunk.
Felirat: Az Izraelelleneség nem antiszemitizmus? Terjesszétek ezt a videót!!!
Vietnámi: Szabadságot Palesztinának világszerte…
Zsidó: Ez az anyád, ez a fiad?
Vietnámi: Nem törődöm veled.
Zsidó: Ez a biznisz erre…
Vietnámi: Ne fényképezz!
Zsidó: Valószínűleg ez a legtöbbet fényképezett utca Vietnámban. Megcsinálom ezt a fotót, és senki nem fog jönni az üzletedbe. (A vietnámi felmutatja a középső ujját.)
Zsidó: Aki Vietnámba jön, soha ne tegye be a lábát ebbe a boltba!
Vietnámi: Igen, nem látunk szívesen.
Zsidó: 2024-ben vagyunk, nem mozdulok innen, mert zsidó vagyok. Büszke vagyok arra, hogy zsidó vagyok, és semmi sem fog megállítani engem.
Vietnámi: Menj a pokolba!

Német: A nyavalygó zsidó, akit kirúgtak, írt egy rossz kritikát a bolt tulajdonosának honlapjára, aki ezt válaszolta.

Leültünk, és ő azonnal rámutatott a Palesztina-matricákra, amelyeket minden székre kitett, és azt mondta, hogy tűnjünk el.

Mi mindenkit szívesen látunk, de ti egy másik táborból jöttetek, más italokkal. Jobb, ha a másik üzletnél maradtok. Mellesleg az én üzletemben vagytok, az én országomban, és ha nem értetek egyet az én országom szempontjával és a mi politikánkkal, akkor jobb, ha a ti országotokban maradtok. Vietnám sohasem lát szívesen olyanokat, akik nem értenek egyet a politikájával. Mi csak embereket és állatokat (kutyákat és macskákat) látunk szívesen, de csavargókat és tolvajokat és gyerekgyilkosokat nem. Szabadságot Palesztinának.

Amerikai: Úgy tűnik, Vietnámnak szüksége van egy nagy adag (((polgárjogra))). (Az amerikai alt-right zsargonban a tripla zárójel a zsidókra utal – H. T. )

Amerikai: Szívesen látják őket, Vietnám továbbra is veretlen. A franciáknak, az amerikaiaknak, a kínaiaknak és a kambodzsaiaknak is a nehezebb úton kellett megtanulniuk.

Amerikai: Imádom, ahogy a mocskos zsidó folyton azt rikoltozta: "Nem mozdulok! Biztosítom, hogy mindenki megtudja, hogy gyűlölitek a zsidókat…" és körbeforgatja a kamerát, a járókelőknek kiabálva, hogy gyűlölködők tömegét próbálja összegyűjteni. De szó szerint senkit sem érdekel. Ezeknek a patkányoknak a kibaszott egója, ez sértő.

Argentin: Hihetetlenül „menő”. A fehérek soha nem fognak ilyen szabadságot megismerni.

Német: A helyzet az, hogy ez bármelyik nyugati országban működne. Szerencsések vagyunk, hogy többmilliárd ázsiai van, akik immunisak a zsidó trükkökre.

Amerikai: A zsidók tényleg azt hitték, hogy a világ tovább fogja szopni a farkukat? Micsoda kiváltságos szarháziak, abszolút uralkodói komplexus. "Hogy merészelsz nem szeretni engem vagy saját véleményt alkotni rólam?"

Muszlim: Hol van ez a bolt Vietnámban? Mindenképpen meg akarom látogatni, és nagyon nagy borravalót fogok adni neki. Mindig nagyon jó borravalót adok az antiszemita társaimnak, függetlenül a fajuktól.

Német: A zsidók a világ legönteltebb és legundorítóbb aljaemberei közé tartoznak. Az önteltségük lesz a vesztük.

Angol: Bárcsak megtehetnénk ugyanezt Angliában

Amerikai: Menő. Nem enged be zsidókat. Szívesen látogatok olyan intézményekbe, amelyek nem engednek be zsidókat.

Amerikai: Őszintén szólva nem gondoltam, hogy már az ázsiaiaknak is elegük van a zsidók szarságaiból.

Kanadai: Kibaszottul csípem ezt a fickót, mostantól csak vietnámi lánnyal randizok.

Amerikai: Képzeljük el, ha a gerinctelen fehér buzik csak 1 százalékban lennének ennyire menők.

Francia: Hogy lehet pénzt küldeni ennek a fickónak? Megérdemel egy ÓRIÁSI borravalót. A legmenőbb ferdeszemű.

Amerikai: Miért mennek oda, ahol nyilvánvalóan nem látják őket szívesen? Csak azért, hogy baszakodhassanak?

Brazil: A trükkjeik csak az internet nélküli világban működtek. Most már elcseszték, még az afrikai niggerek is tudják az igazat.

Amerikai: Importálj muzulmánokat milliószámra a nyugati országokba, adj nekik telefonokat és internet-hozzáférést, és egyszerre emberek milliói gyűlölik a zsidókat online. Még mindig nem értem, hogy mi volt a terv.

Amerikai: Ugyanaz, ami mindig is volt, megölni a fehér embereket és elpusztítani az országaikat.

Magyar: A lényeg az, hogy úgy gondolták, nagyobb biztonságban lennének egy sokszínű társadalomban, ahol nincs egy fő csoport, amely ellenük fordulhatna. A probléma az, hogy a "sokszínűség" sokkal antiszemitább, mint a fehérek. Persze az nem jutott eszükbe, hogy abbahagyhatnák a bibsiskedést, és tisztességes emberi lényekként viselkedhetnének, hogy a befogadó nemzet eleve ne akarjon ellenük fordulni.

Amerikai: Róma egy jó évezreden át elnyomta őket, de igen, egyetértek azzal, hogy a modern fehéreket megmérgezte a saját empátiájuk, és látszólag önként sétálnak a halálba, mert a védekezés "sértő".

Portugál: A zsidók ugyanolyan ostobák és tudatlanok a nagyvilágról, mint a gojok, akiknél az állításuk szerint jobbak. Akárcsak az átlagos fehér buzik, nem tudják felfogni, hogy az országuk médiájának befolyási körén kívüli emberek másképp látják a világot. Ha rámutatsz, hogy Hitlert csak a nyugati világban tekintik rossz embernek, csak ülnek és némán bámulnak rád.

Amerikai: Következzen egy gondolatkísérlet. Egy ember megtudja, hogy egy embercsoport népirtást hajt végre egy másik embercsoporton. Ez a külső konfliktus, amely természeténél fogva egy nép féktelen kiirtását jelenti, több ezer mérföldre történik; a belső konfliktus, amelyet az ember érez, amikor értesül a halál e traumatikus groteszkségéről, az ő világában történik, és befolyásolja a viselkedését. Amikor a népirtást több ezer mérfölddel távolabb végrehajtó csoporthoz tartozó tagok belépnek a közvetlen környezetébe, az ember lelkiismeretében zsigeri reakciót vált ki, hogy elűzze őket a földjéről. Hosszú történet röviden: nem számít, hogy ez egy utcai bolt Vietnámban, egy perui hegyi falu, egy sarki bolt Kansasban vagy a földgolyó bármelyik másik végén. Azok, akik önként társulnak egy népirtást aktívan elkövető embercsoporthoz, akkor megtapasztalják ennek az akaratlagos társulásnak a következményeit, amikor olyan világpolgárokkal találkoznak, akiknek van erkölcsi tartásuk, mint a videón látható üzlettulajdonosnak.

Lengyel: Stupid bibsik.

Hírdetés

Német: Szervezhetnénk pénzgyűjtést ennek a kivételesen menő ferdeszeműnek?

– Köszönöm, bratyó, egy legenda vagy… Belgiumból szabadságot Palesztinának… Köszönöm, Vietnám… Van Paypal-számlád?
– Köszönöm, de a szívem mélyéről tettem, amit tettem, nem pénzért. Nagyon köszönöm.

Amerikai: Hogy igazságos legyek, a legtöbb zsidó akár a lábujjhegyét is beverhetné, azonnal az antiszemitizmust hibáztatná. Az üldözési mánia mélyen gyökerezik náluk.

Német: Képzeljük el, ha a zsidóknak valahogy sikerül bojkottálniuk ennek az embernek az üzletét, és emiatt tönkreteszik az életét.

Amerikai: A zsidóknak nincs hatalmuk Ázsiában, mert azt nem a megtévesztett zsidóimádó keresztények irányítják, és ez tény, így a fickó meg fogja tartani az üzletét.

Portugál: Először kiüldözik az amerikaiakat, aztán a zsidókat. Vietnám a legmenőbb ország az emberiség történelmében? Szerintem igen.

Ausztrál: Nos, a mostani gázai háború előtt beszéltem néhány vietnámival, akik azt mondták nekem, hogy ki nem állhatják az izraeli turistákat (lehet, hogy azért hozták fel, mert németnek nézek ki). Ugyanazok a pontok merültek fel sokszor:

 • az önköltségi ár alatt alkudoznak és nem hajlandók elmenni, amíg meg nem kapják ezt az árat (azaz nem csak úgy elsétálnak az üzlet elől),
 • újrakezdik az alkudozást az üzlet megkötése és az elfogadott ár után,
 • végső stratégiaként "véletlenül" megkísérlik megrövidíteni a boltos árát.
 • És ne feledjük, hogy mindez egy olyan országban történik, ahol a kért ár már most is alkupiaci ár. Ez a vietnámi fickó valószínűleg csak ürügyként használja a (gázai) háborút, hogy azt tegye, amit már régóta meg akart tenni. Baráti emlékeztető, hogy a "kiválasztott nép" jelentése nem más, mint "uralkodófaj".

  Német: Mi egyszer megpróbáltunk megszabadulni tőlük, de ti elleneztétek. Szóval fogjátok be a pofátokat és csináljatok valamit, ahelyett, hogy az európaiakat szidjátok.

  Kanadai: Ha belegondolunk, hogy a kommunizmus Vietnámot és Kambodzsát elég csúnyán szétcseszte, szerencsére néhány menő ferdeszemű túlélte a mészárlást.

  Dél-afrikai: Nem telik el nap, hogy ne lenne több ezer ilyen zsidó, akik ilyen szánalmas mutatványokat hajtanak végre. Annyira sokrétű, amennyire szánalmas. Nézd meg az üzlet tulajdonosát – tényleg tönkre akarod tenni egy viszonylag szegény fickó kis utcai üzletét, csak azért, mert megsértett téged? Igen, ha egy zsidó patkány vagy, pontosan ezt fogod tenni.

  Amerikai konföderációs: Küldeni fogok neki egy kis adományt, beguglizva a vállalkozását egy helyért vagy linkért, hogy elküldhessem.

  Kanadai: A zsidók az egyetlen faj, amelyet nyugaton nem lehet kritizálni. A konzervatívok támadják a niggereket, az illegálisokat és a kínaiakat, de ha csak egy szót is szólsz a zsidókról, akkor még a szólásszabadsággal foglalkozó buzik is követelik, hogy cenzúrázzanak.

  Amerikai: Most már teljesen nyíltan kritizálhatod a zsidókat Nyugaton.

  Amerikai: Csak a zsidók és a niggerek dugnak telefont az arcodba, amikor azt mondod nekik, hogy húzzanak a picsába. Ez az ő kis faji hatalmi játékuk, hogy áldozatot színleljenek, miközben felveszik, TUDVA, hogy rávehetnek néhány másik veszett zsidót, hogy egy véletlenszerű incidenst az egész világ számára láthatóvá tegyenek.

  Amerikai: Nem fogom többé bogarasoknak nevezni a kínaiakat.

  Amerikai: El kellene mennem Vietnámba, és összehozni valami bizniszt ezzel a fickóval.

  Amerikai: Azt akarom, hogy induljon az elnökválasztáson. LOL

  Román: Rendkívül felfoghatatlanul giga ultra mega inspiráló menő fickó.

  Amerikai: Szerencsés, hogy az öntelt zsidó segge nem a dzsungelben végezte feldarabolva. LOL

  Amerikai: Ez a zsidó a szomszédos üzletben vett italokat, mert 50 centtel olcsóbb volt, majd elment, hogy leüljön a szebb üzletben.

  Indiai: Hülye zsidó buzi! Életre szóló poszttraumás stressz szindróma! Auschwitz repeta!

  Horvát: Vége a kapcsolatotoknak Izraellel? (Célzás arra, hogy az Izrael-párti kommentelők nagy része indiai bértroll.)

  Indiai: Október óta késik a fizetség.

  Horvát: Várd ki, hogy megválasszák Trumpot. Az összes amerikai adópénzt Izraelnek fogja adni, és újra megkapod a járandóságod.

  Amerikai: Mindig is azt gondoltam, hogy a vietnámiak a legjobb dél-kelet-ázsiai ferdeszeműek, és igaznak bizonyult.

  Amerikai: Ezek a zsidók jó ötletnek tartják csesztetni a vietnámiakat, amikor az ő országukban vannak?

  Magyar: Csak egy telefonhívás az (izraeli) nagykövetségről, és a kávéházat bezárják.

  Vietnámi: Olyan büszke vagyok a népemre.

  Amerikai: Nemrég megnéztem néhány videót, amit egy ausztrál készített, aki elvett egy vietnámi nőt, és ott élt. Vietnám elég kényelmesnek tűnik. Örülök, hogy nem basztuk el túlságosan, mert vesztettünk egy csomó kalasnyikovos rizstermelővel szemben.

  Vietnámi: A fehérek sohasem remélhetik, hogy ilyen menők legyenek, miután Hitler elveszítette a háborút.

  Spanyol: Izrael egy év alatt jobban előmozdította az antiszemitizmust, mint a 4chan (/pol/) egy évtized alatt.

  Magyar: A nem demokratikus vélemények el lesznek nyomva, így védhetjük meg (((a mi))) szabadságunkat!

  Svájci: A Föld el nem zsidósodott szögletei, maradjatok erősek!

  Észt: Amerikának le kell bombáznia Vietnámot. Mutassa meg ezeknek a szemét antiszemitáknak, hogy hol a helyük.

  Welcome to Hungary! Ha már mindenhonnan kiutálnak titeket, Európa legcionistább rezsimjének köszönhetően itt otthon érezhetitek magatokat.

  H. T.


  Forrás:kuruc.info
  Tovább a cikkre »