A vérében kokain és marihuána, az autójában amfetamin volt a nagyon megbüntetett és eltiltott műszempillásnak

A vérében kokain és marihuána, az autójában amfetamin volt a nagyon megbüntetett és eltiltott műszempillásnak

Újabb bódult állapotban elkövetett járművezetéssel gyanúsította meg a rendőrség azt a fiatal üzletasszonyt, aki három évvel ezelőtt bekokainozva halálra gázolt egy 85 éves férfit Zuglóban – tudta meg a 24.hu nem sokkal a mindössze öt és fél év börtönre ítélt "T.", azaz Török Klára Petra csütörtöki másodfokú tárgyalása előtt.

A fiatal nő három éve a Füredi úton haladt, amikor az Audijával fékezés nélkül elgázolta az idős férfit. Segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, majd elment műszempillát csináltatni magának egy kozmetikai szalonba, ott tartóztatták le. A fiatal nő végig tagadta, hogy kokaint fogyasztott volna a baleset előtt, azt hazudta, hogy csak utána szívott fel két csík kokaint a szépségszalonban.

Hírdetés

Szeptember elején azonban ismét drogos vezetésen csípték a rendőrök egy közúti ellenőrzés során. Amikor a rendőrök tüzetesebben átvizsgálták a kocsit, némi kábítószer is előkerült.

Mostanra elkészültek a végleges szakértői vélemények is az újabb ügyben. A lap úgy tudja, hogy "T." Klára Petra vérében kokainnak, valamint marihuánának a nyomaira bukkantak a most elvégzett vizsgálatok során. A kocsiban amfetamin volt, ezért a fiatal nőnek kábítószer birtoklása miatt is felelnie kell.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »