A végét járja a Gyurcsány-közeli géppuskafészek

A végét járja a Gyurcsány-közeli géppuskafészek

Már nem először jelenti be a Gyurcsány Ferenchez kötődő balliberális értelmiségi csoport, hogy a Galamusnak vége.

Ismét bejelentette „halálát” a Galamus csoport. Ezúttal a vezető, Mihancsik Zsófia közölt terjedelmes írást arról, hogy nincs értelme tovább hadakozni ezen a fórumon „Orbán ellen”, megszüntetik a csoportot, igaz, a portált életben tartják véleménycikkek közlésére.

„Négy és fél év után újra és újra összefoglalni Orbán és a társai napi hazugságait, kiemelni belőlük ugyanazokat az emberhez méltatlan beszédfordulatokat, összegyűjteni a hatalmi visszaéléseknek, az ország lerablásának újabb és újabb bizonyítékait, nincs értelme. Mindent tudunk róluk. Nincs értelme újra nap mint nap megmutatni, miféle szellemi-erkölcsi-kulturális mélyrepülés az, amelyben élünk, mert tudjuk. Az a harminc-negyvenezer ember, aki így négy és félév után a Galamust jobb napokon olvassa, tudja, és ők sajnos tényleg zárvány ebben az országban” – olvasható a megrendültségről tanúskodó bejegyzés a Galamus internetes véleményportálon.

Hírdetés

Nem bírják a gyurcsányi tempót

Mint Mihancsik Zsófia írja, a választások óta mindössze három cikkre bírta rávenni magát, ennél azonban több kellene egy ilyen felületre.

Ismert, ezen a portálon kritizálták először élesen balról Bajnai Gordon politikai formációját, és már azelőtt közöltek nemrég egy olyan, „Magyarországot bíráló” írást, amelyet eredetileg a The New York Times közgazdasági témájú blogjában kellett volna lehozni – minthogy onnan vették át, ám a közlési időpontokból egyértelmű volt, hogy a lejárató írás magyarul született meg először, így került a tengerentúlra. RÉSZLETEKET ERRŐL ITT OLVASHAT.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »