A vecsési Jobbik áll a vizsgálat elé

Vona Gábor századszorra is békejobbot nyújt a zsidóságnak, amire rendre arcul köpés a válasz – a vecsési Jobbik így reagált arra, hogy gyalázkodásukra a pártelnök kezdeményezésére etikai vizsgálat a válasz.

Nyugodt szívvel áll az etikai vizsgálat elé a Jobbik vecsési szervezete, amelynek – Vona Gábor pártelnök kezdeményezésére – a hanukával kapcsolatos mocskolódás miatt kell felelnie. A jobbikos szervezet – ahogy korábban a gyalázkodó megjegyzései esetében – ezúttal is a Facebookon osztotta meg véleményét. Azt írták, hogy identitásukban és lojalitásukban a párt és vezetése felé „a régiek”. „Nem értünk egyet azzal, hogy Vona Gábor századszorra is békejobbot nyújt a zsidóságnak, amire rendre arcul köpés a válasz. Egy igazi harcos csak egyszer nyújt békejobbot” – közölték.

Hírdetés

A Jobbik vecsési szervezete még tegnap, kora délután reagált minősíthetetlen stílusban arra, hogy Vona Gábor, illetve Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője levélben üdvözölte a magyar zsidóságot hanuka alkalmából. Azt írták, hogy ők nem üdvözli a zsidóságot a „hanuka (vagy mi a f…sz) alkalmából”. Ha pedig valakinek mégis ilyen „eszement” ötlete támadna, attól elhatárolódnak.

Vona Gábor a Magyar Nemzetnek erre válaszul azt mondta, hogy a történtek miatt etikai vizsgálatot kezdeményezett a pártelnökségnél. Az ilyen jellegű vallásgyalázó tartalmak ugyanis – mint kifejtette – még a Jobbik „kamaszkorában” sem voltak elfogadhatók. Ezért az etikai vizsgálatnak szerinte egy vége lehet, „aki így nyilvánul meg, annak távoznia kell a pártból”.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »