A változatosság kedvéért tolvaj cigányokat keresnek a ferencvárosi és a józsefvárosi rendőrök is

A változatosság kedvéért tolvaj cigányokat keresnek a ferencvárosi és a józsefvárosi rendőrök is

A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a cigány 2018. augusztus 12-én 7 óra körül egy józsefvárosi kutyafuttatóban az ott alvó sértett zsebéből elvette a pénzét.

A férfi 25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetéskor kék pólót, kék-fehér kockás térdnadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A ferencvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy ismeretlen nő és férfi azonosításához.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két cigány 2018. szeptember 1-jén 3 óra és 6 óra 30 perc között egy ferencvárosi aluljáróban kihasználva a sértett alvó állapotát elvették a pénzét és iratait.

A nő 20-30 év körüliek, körülbelül 165-170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor kék felsőt és farmernadrágot viselt.

A férfi 22-30 év körüli, körülbelül 170-180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetéskor fekete kabátot, fekete-fehér mintás felsőt, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételeken látható rejtett erőforrásokat felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Police nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »