„A valóságot mikor kezdik közvetíteni?” – Juhász Péter kiosztotta a közmédiát

„A valóságot mikor kezdik közvetíteni?” – Juhász Péter kiosztotta a közmédiát

Újabb kellemetlen pillanatokat kellett átélni péntek este is a 80 milliárd forint közpénzből fenntartott közmédiának: Juhász Péter az Együtt elnöke olyan fideszes ügyekről beszélt, amelyek nem hangzanak el a köztévében, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt képviselőjelöltje pedig szétkotkodálta az adást.

Juhász Pétert azzal konferálták fel, hogy az MTVA a törvényi kötelezettségén túl is lehetőséget ad a listavezetőknek, ám mint arra az Együtt elnöke rávilágított, szerinte a felvezetés is félrevezető volt, mivel ő utoljára négy éve járt a köztévében. Meg is kérdezte a műsorvezetőt, mikor hívják meg legközelebb, majd abban maradtak, hogy a műsor szerkesztőjével egyeztessen erről.

http://mno.hu/

„A valóságot mikor kezdik közvetíteni, vagy legalább politikusoknak lehetőséget adni?”– tette fel a kérdést a pártelnök, felhívva a figyelmet arra, hogy vajon miért nem foglalkozik a köztévé a következő fideszes ügyekkel: Szatmáry Kristóf évi 30 millió forint jövedelmet titkol el; Semjén Zsolt ellen a svéd rendőrség nyomoz; 1300 milliót találtak Szabó Zsolt számláján, mégsem mentek úgy kamerával utána, mint Simon Gábor után 4 éve.

Juhász azt is elmondta, hogy Rogán Antal ellen az OLAF nyomoz, és a propagandaminiszter bűnözőnek nevezhető egy bírósági ítélet alapján. Hozzátette: „80 milliárdot költünk, és álhíreket közvetítenek”.

http://mno.hu/

Hírdetés

Az Együtt elnöke fényképekkel hívta fel a figyelmet Orbán Viktor haciendájára, Mészáros Lőrinc impozáns házára, Orbán Ráhel évi 15 milliós tandíjára és két szállodájára.

Amikor a műsorvezető jelezte, hogy lejárt az öt perc, Juhász azt mondta, ne vegye személyes sértésnek, de „az önök ideje meg április 8-án jár le”. Majd végül ismét azt firtatta, mikor hívják meg ismét a közmédia stúdiójába, hiszen az hangzott el, hogy törvényi kötelezettségen túl is van lehetőségük az ellenzéki szereplőknek.

Hozzátette: „Nem szégyellik magukat, amikor tükörbe néznek, hogy kiszolgálják és védik ezeket a bűnözőket, becsületes embereket aláznak meg?”

http://mno.hu/

A héten Mirkóczki Ádám a Jobbik szóvivője is kiosztotta a közmédiát, hogy össze-vissza hazudozik a legerősebb ellenzéki pártról. Hajnal Miklós a Momentum szóvivője sem kertelt, és a zűrös fideszes ügyekre hívta fel a figyelmet, majd faképnél hagyta a műsorvezetőt és távozott a stúdióból.

 

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »