A vak is látja, hogy Európa csendes elfoglalása zajlik

Az Iszlám Állam Líbiában kétszáz kilométeres szakaszt felügyel a tengerpartból, ami szintén újabb lökést adhat a bevándorlásnak, hiszen számukra az „adóbevételek” fontosak – mondta az mho – nak Horváth József biztonságpolitikai szakértő. Afrikából még az idén akár hatvanmillió ember indulhat el kontinensünkre. Közben zajlik Európa „elfoglalása”, s a visszatoloncolás éppúgy nem működik, ahogyan a kényszerbetelepítés sem – fogalmazott.

Magyar Menedék - Sitchin

Az embercsempészek útvonaltervezése újraindult, télen elfogytak a gazdag „motorcsónakos menekültek”, az Iszlám Államnak pedig szüksége van a kispénzűek adójára is – mondta lapunknak Horváth József biztonságpolitikai szakértő.
Az elmúlt napok erősödő migrációs nyomása fel fog gyorsulni, s az áradat Magyarországot is érintheti – mondta lapunknak Horváth József biztonságpolitikai szakértő, hozzátéve, a migráció nem „időjárásfüggő”. Erősödése azzal függ össze, hogy a gazdagabb, pénzesebb „ügyfeleket” motorcsónakon, gyors jachtokon már áthozták az embercsempészek Albánia felől az Adriai-tengeren Olaszországba, a kispénzűek áradata viszont Törökország felől csak most indul.

Hírdetés

Az Iszlám Állam Líbiában kétszáz kilométeres szakaszt felügyel a tengerpartból, ami szintén újabb lökést adhat a bevándorlásnak, hiszen számukra az „adóbevételek” fontosak – folytatta Horváth. Afrikából még az idén akár hatvanmillió ember indulhat el kontinensünkre. Közben zajlik Európa „elfoglalása”, s a visszatoloncolás éppúgy nem működik, ahogyan a kényszerbetelepítés sem – fogalmazott a szakértő.

Az Európai Unió mára oly mértékben odázta el ennek a problémának a kezelését, hogy szinte már kísérletet sem nagyon tesznek a tényleges menekültek és a gazdasági migránsok közötti megkülönböztetésre – jegyezte meg Horváth. Közben Németországban szinte csakúgy dobálóznak a „százezrekkel”, egyes politikusok hatszázezer új migráns érkezésével számolnak, mások csak kétszázezerrel, miközben a visszatoloncolás már ábránd csupán – tette hozzá.

mho


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »