A tudósok megfigyelték ezt az embert testen kívüli élményei közben. – Hihetetlen, amit látott!

A tudósok megfigyelték ezt az embert testen kívüli élményei közben. – Hihetetlen, amit látott!

A tudósok megfigyelték ezt az embert testen kívüli élményei közben. – Hihetetlen, amit látott!

 

A Stanford, az NSA és a CIA közös projektjének keretében egy Ingo Swann nevű férfi megfigyelés közben hagyta el a testét. Néhány olyan bolygóra „látogatott el”, mint amilyen a Jupiter is. Ez a projekt a távolba látással összefüggő kísérlet volt. A távolba látás egy olyan folyamat, melynek során egy ember „kilép” a testéből „A” helyen és „ellátogat” egy „B” helyre. Így könnyen érhető, hogy az NSA és a CIA miért is mutatott olyan élénk érdeklődést eme „olcsó” és „behatolással nem járó” felderítés iránt.

Amikor Swann a Jupiterre látogatott, visszatérve, számos életszerű információval szolgált a Jupiter egyik gyűrűjéről, aminek még a létezéséről sem volt tudomásunk. 1972-ben a NASA Pioneer 10 figyelte meg pontosan, amit Swann részletekbe menően leírt. Utazást tett a Holdra is, végül pedig könyvet adott ki az élményeiből. (Penetration).

 

„A távolba látás e fajtájának független laboratóriumokban végzett sikeres megismétlése számottevő tudományos bizonyítékot tárt fel a távolba látás jelenségének valódiságára vonatkozóan. Ezen eredmények súlyát csak növelte a felfedezése, mely szerint egyre több olyan embert találtak, akik jó minőségű távolba látásról tettek tanúbizonyságot, gyakran saját magukat is meglepve ezzel. Még a CIA is részt vett távolba látóként azért, hogy a protokollokat kritizálhassa. A CIA alkalmazottak elegendő jó minőségű, sikeres célpontleírást értek el ahhoz, hogy a független szakértők által megjelölt célpontokra irányuló leírások vak összevetését engedélyezzék.” – Harold Puthoff, Ph. D., Stanford University

Hírdetés

Miközben az emberi képességek erejének és fajtájának eme példája elképesztő, a cselekmény tovább bonyolódik, amikor Swann Behatolás című könyvének információihoz hozzájutunk.

Swann élményeinek a Hold sötét oldalával kapcsolatos fantasztikusabb részéről nem szokott említést tenni a távolba látással foglalkozó irodalom.

„Egy dolog, hogy ufókról és legénységükről olvashatunk a dokumentumokban vagy a könyvekben. Az pedig egy egészen más dolog, hogy szóbeszédekről szerzünk tudomást, mely szerint a hadsereg és a kormány érdeklődést mutat az ilyesféle dolgok iránt, továbbá egyes pletykák szerint földönkívüli lényeket fogtak el és idegen űrhajókat lőttek le. De teljesen más dolog egy olyan szituációban találni magunkat, amikor mindez megerősítést nyer. Találtam (a Hold sötét oldalán) tornyokat, gépezeteket, fényeket, épületeket és valami olyasfélével foglalatoskodó emberszerű lényeket, amit nem tudtam megfejteni, hogy micsoda.” – Swann, Behatolás

Részetekbe menően ábrázolt egy, a Hold nem látható oldalán létező, lenyűgözően fejlett civilizációt. Még izgalmasabb, hogy Swann a távolba látást vizsgáló projekt egyik legsikeresebb résztvevője, vagy legalábbis, akit ismerünk a projekt szereplői közül. Majdnem minden elé tett célpontot sikeresen beazonosított. Érdekes értesülni az ő perspektívájáról.

Forrás: http://thespiritscience.net/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »