A tudósok azt állítják, hogy Atlantisz elveszett városa a Marson volt és az ősi egyiptomiak kereskedtek velük

A svájci tudósok azt beszélik, hogy kétséget kizáróan tudják bizonyítani, hogy Atlantisz elveszett városa a Marson volt, valamint hogy annak asztronautái jelentős ideig kereskedelmi kapcsolatban álltak az ókori egyiptomiakkal.

http://www.riseearth.com/

 

Még ettől is hihetetlenebb, hogy az állítják, bizonyítékuk van, mely kimutatja, hogy a legendás Tut király egy látványos űrrepülőgép-szerencsétlenségben hunyt el a földönkívüli legénységgel együtt.

„A marsi civilizáció önmagát pusztította el vagy egy meteor végzett velük, míg Egyiptom továbbra is a tetőfokán maradt.” – mondotta Dr. Stephan Weisz az összesereglett riportereknek és a tudósoknak a svájci Bernben. Azonban a lakosok mind a Földön, mind a Marson hátrahagyták nyomaikat. Az amerikai marsi űrszondák szigorúan bizalmas fényképei világosan elénk tárják a bolygó felszínén található templommaradványokat.

„Az egyiptomi piramisok és az emberi testet mumifikáló képességek határozottan egy olyan technológiának az eredménye, amelyek nem a Földről származnak, hanem valamilyen másik helyről, ebben az esetben a Marsról. Meggyőződésünk, hogy az atlantisziak áruba bocsátották ezeket a technológiákat az egyiptomiaknak aranyért cserébe.”

http://www.riseearth.com/

Dr. Weisz és egyik kollégája, az egyiptológus Conrad Vetsch, kijelentették, hogy egy nemrégiben megfejtett egyiptomi tekercs első alkalommal vezette rá őket arra, hogy Atlantisz a Marson volt.

A tekercs egy technológiailag fejlett civilizációt ír le, amely a mi saját bolygónkon kívül található „az űr mérhetetlen, sötét óceánjában”.

Ez is utal az űrutazásra és egy olyan űrsikló használatára, amely emberszerű földönkívülieket szállított egy űrben lévő anyahajóról a Föld felszínére.

„A kutatóknak már régóta tudomása van arról, hogy az egyiptomiak felhasználták a repülést, mivel Tut sírjában egy vitorlázó repülőgépnek nevezett, bonyolult modellre bukkantak” – mondta el a csoportnak Dr. Weisz. – „A tekercsekből összegyűjtött információk fényében most már látjuk, hogy a vitorlázó repülőgép valójában egy űrhajó másolata volt. S pontosan egy ilyen űrhajó zuhant le Tut-tal a fedélzetén.”

Hírdetés

http://www.riseearth.com/

A konferencián nem minden résztvevő értett egyet a szakértők elméleteivel. Dr. Seth Rausch német történész, úgy gondolja, hogy túl messzire mentek azzal, hogy a marsi civilizációt hívták Atlantisznak. „Nem kétlem, hogy az egyiptomiak kapcsolatban álltak földönkívüliekkel.” – közölte a szakértő. – „Viszont amíg ténylegesen nem vizsgálják meg a marsi romokat, addig semmiképpen sem tudható, hogy azok Atlantisz maradványai-e?”

„Nekem az a véleményem, hogy ha Atlantisz valóban létezett, akkor itt, a Földön volt.”

Elling Gade, norvég csillagász egyetértett. „Atlantisz egy idegen civilizáció kolóniája lehetett. De egész biztosra vehető, hogy az ezen a bolygón volt.” – mondta.

http://www.riseearth.com/

Miként lehetséges, hogy e tudósok közül egyikük sem lepődött meg a marsi templomokon?

Hogyan lehetséges, hogy ezek a tudósok szemmel láthatóan tudtak olyan írásokról, amelyek talán bizonyíthatják az ókori egyiptomiak és az idegenek közötti együttműködést?

 

Miről lehet még tudomása a tudományos elitnek, amiről nekünk nincs?

Miért gondolják úgy, hogy nem tartozik ránk a történelmünk, illetve az olyan dolgok, amelyek meghatározhatják azt, hogy kik vagyunk? Avagy ők éppen úgy vélik, hogy minél több titkuk van, annál fontosabbak?

 

Forrás: http://www.riseearth.com/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »