A trianoni diktátum elleni tiltakozásul mutassuk fel az igazságtalanság jelét ! "A JEL – AZ IGAZSÁGTALANSÁG SZIMBÓLUMA – TRIANON" c. rövidfilm – terjeszd és mutasd a JELET !

Ezzel a JELLEL mondjuk együtt nemet az igazságtalanságra !

A 100. évfordulóhoz közeledve a trianoni diktátum igazságtalansága elleni tiltakozásra egy új jelképet talált ki egy derék hazafi, Kovács Zoltán Lázár.

Az összekulcsolt kéz szimbólumot a keresztény Európát évszázadokon át hatalmas áldozatok árán védelmező Magyar Királyság területének kétharmadát és 3,5 millió magyart a történelmi, nemzeti és önrendelkezési elv megcsúfolásával elcsatoló, 1920. június 4-én aláírt trianoni békediktátum 100. évfordulója inspirálta és az európai történelemben páratlanul kegyetlen diktátum igazságtalanságát jelképezi. A magyarellenes nemzetgyilkossági kísérlet során az észérvek ellenében a nemzetközi jog szabályait is sárba tipró módon a hazugság, az ármány, a becsapás és a kétszínűség diadalmaskodott. Az igazságtalanság az igazsággal szemben. De az igazságot örökre legyőzni nem lehet. Ezért a diktátum és a szellemisége bukásra ítéltetett.

Az ötletgazda kezdeményezésére és vezérletével a Nemzeti Filmkészítők Egyesületének tagjaival együtt hosszú hetek munkájával készítettük el a neves magyar zenészek, művészek és közéleti szereplők diktátum igazságtalansága kapcsán tett hitvallását tartalmazó, „A JEL – AZ IGAZSÁGTALANSÁG SZIMBÓLUMA – TRIANON” rövidfilmet.

A diktátum igazságtalansága ellen kiálló magyar művészek, zenészek, tudósok és közszereplők a filmben a megszólalás sorrendjében: Szikora Róbert, Wittner Mária, Varga Miklós, dr Csókay András, Sasvári Sándor, Pitti Katalin, Nagy Feró.

A film sorozatszerű folytatását tervezzük a magyar közélet, művészi és tudományos élet neves, jeles és a trianoni diktátum igazságtalansága ellen kiálló tagjaival. Megtisztelő, hogy részt vehettem a film alkotásában és támogatást adhattam hozzá.

A Nemzet Naptára, a Nemzeti Zászlója és sok más nemzeti ügy harcosa Szilágyi Ákos az igazságtalanság jelének külön honlapot készített http://ajel.info/ néven. 

A JEL facebook oldala: 

https://www.facebook.com/AJEL-111377487259757

Hírdetés

Itt található számos, az igazságtalanság jelét mutató számos jeles hazafi fényképe, továbbá „A JEL – AZ IGAZSÁGTALANSÁG SZIMBÓLUMA – TRIANON rövidfilm figyelemfelkeltő 1 perces változata:

Ebben a változatban Pitti Katalin, Kalapács József, Sasvári Sándor, dr. Csókay András, Pataki Attila, Nagy Feró, dr. Bencze Izabella,  Nemcsák Károly, Vikidál Gyula, Wittner Mária, Varga Miklós, Szikora Róbert és Reviczky Gábor mutatják a jelet és mondják el azt, hogy „Ezzel a jellel mondjuk együtt nemet az igazságtalanságra !”

Kérek szeretettel mindenkit, hogy tekintse a diktátum elleni tiltakozás eszközének a JEL filmek terjesztését, ajel.info honlap és közösségi oldal népszerűsítését !

Trianon vírusa ellen tiltakozzunk a JEL filmek vírusszerű terjesztésével, hadd lássák minél többen a világon, hogy nem nyugszunk bele !

Különösen ajánljuk, kérjük, hogy az igazságtalanság kézjelét egyénileg vagy csoportosan alkalmazzák 2020. június 4-én 16 óra 30 perckor 100 másodpercig a közterületen éppen ott, ahol éri honfitársunkat az igazságtalan békediktátum aláírásának 100. évfordulója.

Aki nem közterületen, hanem lakásában, házában, munkahelyén éli meg e percet, kérjük álljon ki lakásának, munkahelyének balkonjára, erkélyére, teraszára vagy a nyitott ablaknál, állva mutassa fel az igazságtalanság kézjelét.

Kérjük, hogy ezzel párhuzamosan, akinek módja van rá tegye ki közösségi oldalára az igazságtalanság jelét mutató fényképét. Én már megtettem. És Te kedves magyar testvérem ?

Ezzel a jellel mondjuk együtt nemet az igazságtalanságra !

Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője

www.gaudinagytamas.hu

www.facebook/gaudinagytamas


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »