A történelem tankönyveket a zsidó szervezetek cenzúrázzák

A történelem tankönyveket a zsidó szervezetek cenzúrázzák

Úgy tűnik, sikeresen lobbiztak a zsidó szervezetek a kormánynál, hiszen nemcsak a tankönyvek kapcsán vették figyelembe a véleményüket, hanem a kerettantervek kialakításánál is- örvendezik annak a brutális diszkriminációnak, az antiszemitizmus erősítésének kapcsán a Néphazugság, hogy csak a zsidók által cenzúrázott tankönyvekből tanulhatnak a magyar diákok.

Szeptembertől ugyanis az ötödik, a hatodik és a hetedik évfolyamról is kivonják a Bánhegyi Ferenc által jegyzett botrányos könyveket – írja bizonyos Ónódy-Molnár Dóra, tehát azokat az ismeretterjesztő anyagokat, amelyek nem támasztják alá maximálisan egyes zsidó páholyok történelemszemléletét. A firkász idézi az egyik ultarliberális páholy vezérét, a Történelemtanárok Egylete (TTE) a neve alapján is biztosan vérkelta Miklósi Lászlót, aki egyebek mellett azzal támadja Bánhegyit, hogy „a szerző úgy tálalja Hitler életrajzát, hogy abból a diák bátran rokonszenvezhet is Hitlerrel”. „Nem ír a könyv a fajelmélet tudományos és erkölcsi tarthatatlanságáról. Nincs szó a tankönyv szövegében és a kapcsolódó feladatban a kirekesztés elfogadhatatlanságáról sem” – állapítja meg Miklósi László, hozzá téve, hogy a szerző „hosszú, idealizált életrajzot közöl Horthyról”, miközben nem érinti „a zsidósággal kapcsolatos tetteit sem”.

Hírdetés

Bizony Miklósi, Bánhegyinek be kellett volna vonnia a kérdéskör tárgyalásába, hogy Horthy volt a legnagyobb európai zsidómentő.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »