A történelem ismétli önmagát

A történelem ismétli önmagát

Nos először is beszéljünk az egészen elképesztő jogosítványról, melyet a védettségi igazolvánnyal hasonlítanak össze bizonyos lángelmék, indokolva, hogy autót se vezethet valaki jogsi nélkül.

-Röviden, mert hülyeségre kár időt pazarolni, attól hogy van kocsim és jogsim még nem zárnak ki étteremből, moziból, színházból, állatkertből és ami még meglepőbb akinek nincs autója és jogosítványa, azt sem.

Az autó egy kényelmi eszköz, szolgálva, eseteként gyorsabban és könnyebben jusson az ember A pontból B pontba és pont.

Tehát akkor mi is zajlik most(?)

Szimpla politika, ember embernek farkasa szindróma kihasználása.

Ám ami még sötétebb, egykor a történelem során a 30-as 40-es években már volt ilyen.

Azon történelmi időkben bizony bizonyos embereket kirekesztettek, megfosztottak, korlátozták emberi, szabadságjogaikat kormányszintről amihez a társadalom egy része lelkesen hozzá is járult, hála egy birodalom propaganda miniszterének.

Hírdetés

Ha belegondolunk pontosan hasonló események zajlanak a világban, hiszen egészséges embereket rekesztenek ki, szimplán politikai és pénzügyi elgondolásból, csak remélhetjük nem lesz sehol Kristallnacht.

Valahol amit tapasztalunk egy időutazás, némi átérzést engedve az 1930-as évekbe, ami persze most nem oly drasztikus és brutális, mint akkor, ám pontosan hasonló kirekesztő magatartást képviselt az akkori világ, mint most a Földünk nagy részén.

S ami az uniót és az irányelveit illeti, egy bénakacsa.

Mond valamit, de valódi kézzelfogható eredményt nem hoz.

Hiszen amig megfelelő az ország konstrukciója az olcsó munkára addig szinte mindent eltűrnek, maximum verbálisan jelzik, hogy hát még is na…

Rusznyák Zsolt

Magyar Tudat

Megosztás

The post A történelem ismétli önmagát appeared first on Magyar Tudat.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »