A tömeges bevándorlás a hibrid háború eszköze

A tömeges bevándorlás a hibrid háború eszköze

Háborús helyzetben kémeket és szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk – mondta az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója az Echo TV-nek nyilatkozva. A liberális sajtó azonban hiába tagadja, hogy a bevándorlást segítő álcivilek tevékenységét háborús kontextusban kell értelmezni, hiszen ezek a szervezetek maguk is nyíltan beszélnek róla; tisztában vannak azzal, hogy háborús cselekményben vesznek részt. Napokkal ezelőtt G. Soros százmillióiból működő “civil” szervezetek egy konferenciát tartottak, ahol maguk is kijelentették, hogy háborús helyzet van, erről a kijelentésről pedig a liberális sajtó is beszámolt. “Háborús helyzet van, harcosabbnak kell lennünk, nyíltabban kell szembemenni a hatalommal” – mondták, majd a HVG újságírója maga is azt a címet adta egy bekezdésnek, hogy háborús helyzet van.

Földi László biztonságpolitikai szakértő, az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója az Echo TV-nek nyilatkozva többek közt elmondta; a migrációt segítő civil szervezetek nem egyszerűen csak kártékony munkát végeznek, hanem háborús bűnöket követnek el. A műsorban elhangzottak szerint a tömeges bevándorlás részeként bűnözők sokasága és terroristák érkeznek Európába, emellett olyan személyek is, akik a bevándorlók tömegeire építve más országok gazdasági és politikai befolyását akarják erőszakkal kiterjeszteni európai országokra. Vagyis háborút viselnek európai országok ellen.

“Most háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk” – mondta.

A G. Soros pénzén működő szervezetek és az őket támogató sajtó felháborodtak az Echo-TV műsorában elhangzott kijelentésen. “A jelek szerint kissé túltolták a kormánypropagandát a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Echo TV-ben, legalább is az ott megszólaló szakértő biztosan” – írták.

Hírdetés

A liberális sajtó azonban hiába tagadja, hogy a bevándorlást segítő álcivilek tevékenységét háborús kontextusban kell értelmezni, hiszen ezek a szervezetek maguk is nyíltan beszélnek róla; tisztában vannak azzal, hogy háborús cselekményben vesznek részt.

Napokkal ezelőtt G. Soros százmillióiból működő “civil” szervezetek egy konferenciát tartottak, ahol maguk is kijelentették, hogy háborús helyzet van, erről a kijelentésről pedig a liberális sajtó is beszámolt. “Háborús helyzet van, harcosabbnak kell lennünk, nyíltabban kell szembemenni a hatalommal” – mondták, majd a HVG újságírója maga is azt a címet adta egy bekezdésnek, hogy háborús helyzet van.

Korábban a nemzetközi sajtóban számos értékelés megjelent azzal kapcsolatban, hogy valószínűleg a török titkosszolgálat szervezi a Nyugat-Európába irányuló tömeges bevándorlást. A török államfő Recep Tayyip Erdogan maga is számos alkalommal egyértelműen kijelentette, hogy politikai eszközként tekint a nyugat-európai országokban élő több milliós török lakosságra. Ebben a kontextusban könnyebben láthatóvá válik, hogy a tömeges bevándorlás a hibrid háború eszköze, céljai pedig nagyon sokrétűek; ezek közül a célország hivatali munkájának túlterhelése és a politikai nyomásgyakorlás a leginkább tettenérhető.

hídfő.ru – hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »