A Time elhíresült címlapsztorija mögött is Soros áll

A Time elhíresült címlapsztorija mögött is Soros áll

Nem mindennapi szakértelemmel megírt, egészen ritka tájékozottságról tanúskodó cikk jelent meg a Fülöp-szigeteki vezető angol nyelvű napilapban, a The Manila Timesban.

Témája a nyugati média fegyverként történő használata, apropója pedig a globális terjesztésű Time magazin május 14-i száma, amelynek címlapsztorija „Az erős emberek felemelkedése” címet kapta, és ott láthattuk Putyin elnök, Orbán miniszterelnök, Erdogan elnök és Duterte Fülöp-szigeteki elnök fotóját. Magának a cikknek ez volt a címe: „Az erős emberek korszaka”. A cikk szerzője Ian Bremmer. Az írás hatalmas örömet váltott ki a hazai Soros-féle sajtóból, például a 444.hu-ból, amely egy korábbi cikkében a szerzőt, Ian Bremmert „a világ legbefolyásosabb törökgáborának” nevezte.

Akkor most nézzük, mit tár szemünk elé minderről a Manila Times elemzésének szerzője, Dan Steinbock.

Hírdetés

Dr. Steinbock, ha nem is jajdetörökgábor, de a „multipoláris világ nemzetközileg elismert stratégája”, a Differencia Csoport (Difference Group) alapítója. Kutatási igazgatói állásokat töltött be Indiában, Kínában, az Egyesült Államokban, és vendégkutató volt mind a kínai Nemzetközi Tanulmányok Intézeténél (Shanghai Institutes for International Studies), mind a szingapúri EU Központban (EU Center).

(Folytatás)

http://demokrata.hu/hir/kulfold/time-elhiresult-cimlapsztorija-mogott-soros-all

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »