A thai királyi család sarja kimondta: Hitler lángész volt, de tönkretették a zsidók; a holokauszt pedig propaganda

A thai királyi család sarja kimondta: Hitler lángész volt, de tönkretették a zsidók; a holokauszt pedig propaganda

Simon Roded, Izrael thaiföldi nagykövete „sajnálatát és csalódottságát” fejezte ki a thai királyi család egyik tagjának Facebookon tett „holokauszttagadó” bejegyzései miatt.

Rungguna Kitiyakara, a 19. századi V. Rama király leszármazottja, Sirikit királyné távoli unokatestvére a Facebookon lángésznek és hazafinak nevezte Adolf Hitlert, aki ugyan – mint írta – követett el hibákat, mindamellett élete mindenképpen érdemes az alapos tanulmányozásra. A ún. holokausztról pedig azt írta, hogy az nem más, mint propaganda.

Hírdetés

Az izraeli nagykövet nyilatkozatában leszögezte: „Szégyen, hogy valaki, aki előtt ilyen lehetőségek állnak és ilyen oktatásban részesült, egy olyan mítoszt erőltet, amelyről a történelem bebizonyította, hogy hamis”.

A zsidókat kiborító blogbejegyzés április 20-án, a Führer születésnapján keletkezett. A thai herceg azt a véleményét is megosztotta a népszerű közösségi oldalon, mely szerint Hitler államférfi volt, akit a zsidó bankárok és a cionisták tönkretettek. Rungguna meg van győződve arról is, hogy Adolf Hitlert a „holokauszt” miatt állítják be rosszfiúnak, ami azonban valójában nem történt meg. A holokauszt propaganda, melynek célja az volt, hogy a zsidók iránti rokonszenv felkeltésével üldözzék el és gyilkolják halomra a palesztinokat a zsidó állam létrehozása érdekében – mutatott rá a herceg Facebook-bejegyzésében.

A 46 esztendős Rungguna több éven keresztül szerzetesként élt. Jelenleg mezőgazdasággal, környezetvédelemmel, valamint az energiareform kérdéseivel foglalkozik.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »